Неустоими отстъпки до 35 % за лятна почивка в Св. св. Константин и Елена на Черен петък

Курортен комплекс Св. св. Константин и Елена, обяви старта на най – голямата си кампания за почивки – Черен петък. Тази година промоцията е валидна цяла седмица до 30 ноември и предлага атрактивни отстъпки до 35 % за настаняване в луксозни хотели през лятото на 2024 г.

  28.11.2023 18:55      

Хотелиери още чакат пари за настаняването на украинците

Почти две години от въвеждането на програмата за компенсация на хотелиери заради това, че са настанили украински бежанци, част от тях все още очакват плащания. За това алармират от бранша.

  28.11.2023 15:47      

Френско меню с източни акценти посреща гостите на Marititm Hotel Paradise Blue за Нова година

Петстепенно меню с деликатна комбинация от френски вкусове и техники, и акценти от източната кулинария, ще посрещне в новогодишната нощ гостите на 5-зведния Maritim Hotel Paradise Blue в Албена. Авторският подбор на главните готвачи Живко Стоянов и Христо Узунов започва с тематична салата от домати, домашно кьопоолу, мус от овче сирене с пушен пипер, маринован червен лук, хрупкав Еленски бут, прясно изпечени орехови ядки и поръска от дехидратирани маслини с магданозено песто. Предястието включва традиционен терин от гъши дроб, маринован с емблематичния ликьор

  28.11.2023 14:59