Новини Транспорт

Флай Дубай започва да лети всеки ден до София

   
Флай Дубай започва да лети всеки ден до София

Авиокомпанията „Флай Дубай“ (Fly Dubai) пуска всекидневни полети между Дубай и София от утре (18 февруари 2021 г.). Това обяви за TravelNews Слави Иванов, мениджър „Продажби“ за България. В момента има по 5 полета седмично. Целта е да предложим на клиентите най-добри връзки и трансфери през Дубай до различни дестинации по света, каза той. Освен това много българи пътуват до самото емирство на почивка. Дубай е една от малкото близки и отворени топли дестинации през този зимен сезон.

„Флай Дубай“ планира да пусне и по два полета дневно в някои от дните на седмицата от края на март до началото на май 2021 г., допълни Слави Иванов. По този начин се цели да бъде обхванат трафикът за априлската ваканция на децата, великденските и майските празници. Покрай тях има голям интерес за пътувания към Дубай, обясни той.

През Дубай много българи пътуват до Занзибар (Танзания), Малдивите, Кения и до други страни на арабския полуостров, Азия и Африка. Пътниците трябва да следят изискванията на авиокомпанията на нейния сайт за качването на борда на самолетите, защото в повечето случаи трябва да бъде представен негативен PCR тест.

Мирослав Иванов



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати