Новини Турагенции

Онекс тур пуска чартър до Пулия в Италия

   
Онекс тур пуска чартър до Пулия в Италия
Снимки: BGglobal

Пулия е регион в Югоизточна Италия, който граничи с Йонийско и Адриатическо море. На територията на областта почти винаги грее слънце и туристите могат да се насладят на екзотични плажове, типична италианска кухня и впечатляващи исторически, и културни забележителности.

Туроператорът “Онекс тур” представя директен чартър до Таранто, с който да стартира екскурзия в сърцето на Пулия. Първата дата на отпътуване е 28 август, а при интерес от туроператора предвиждат още полети и през септември. Цените започват от 450 евро на човек, като в тях са включени самолетен билет с чартърен полет София - Таранто - София на авикомпания Gullivair, летищни такси, един салонен багаж до 5 кг., чекиран багаж до 20 кг., трансфер летище-хотел-летище и 7 нощувки в хотел по избор на клиента. На разположение на гостите са 4 хотела, като всеки от тях е 4-звезден и предлага отлично качество. В пакета е включена само зауска. На разположението на клиентите има представител на български език, който е на разположение за всякакви въпроси. Цената покрива и медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с покритие 10 000 евро.

“Онекс тур” планират и допълнителни екскурзии в региона, които трябва да бъдат заплатени предварително в България. Клиентите ще бъдат обслужвани на място от топ екскурзовода за Пулия - Георги Атанасов, който е изключително познат на всички.
Сред най-интересните места за посещение са Бари и Полиняно а Маре. Бари е столицата на област Пулия и предлага богата култура и типична средиземноморска атмосфера. В града туристите могат да се насладят на Стария град, катедралата Св. Савин и други забележителности. Полиняно а Маре е град, издигнат върху внушителни отвесни скали и в миналото е бил популярен, тъй като през него е минавал Римският път „Виа Траяна“.
В наши дни, крайбрежието е познато с кристално чистото си море, двадесеткилометровата си плажна ивица и големия брой пещери, издълбани в скалите. От туроператора предлагат още други вълнуващи полу- и еднодневни екскурзии, с които гостите могат да посетят Матера, Алберобело, Локоротондо, Лече, Отранто и Мартина Франка.

Дестинацията представлява интерес за хиляди туристи и предлага невероятна възможност човек да се наслади на животът “по италиански”. Пулия е идеалното място да се потопиш в средиземноморската атмосфера и да съчетаеш релакс, забавления и култура.

Йоана Шомова



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати