Оферти

Почивка в Испания - Канарски острови, Тенерифе - директен чартърен полет от София

   
Почивка в Испания - Канарски острови, Тенерифе - директен чартърен полет от София

Директен чартърен полет с BH Air с включени летищни такси, багаж и трансфери!

 

Оферта на туроператора "Бохемия"

 

Хотел "LABRANDA Bahía Fañabé & Villas" 3* 

 

Местоположение 

LABRANDA Bahía Fañabé & Villas е очарователен апартхотел в Коста Адехе, в южната част на Тенерифе. Нашият ол инклузив хотел е идеално разположен в туристическата зона Playa Fañabé, само на 5 минути пеша от известните плажове El Duque и Fañabé. Този хотел се намира в непосредствена близост до разнообразен избор от магазини, ресторанти, барове и нощни клубове. Транспортът също е удобен с близките автобусни спирки и стоянки на таксита.

 

Хотел

В хотела: 3 басейна, детски басейн, ресторант, лоби-бар

 

Апартаменти

В апартаментите: сателитна телевизия, сейф (срещу доплащане), климатик, баня с вана/душкабина и сешоар, балкон/тераса, кухненски бокс с хладилник, дневен кът с диван/канапе.

 

 Хотел "Catalonia Las Vegas" ****

Пуерто де ла Крус

Местоположение

Хотелът е разположен на крайбрежната алея, в самия център на курорта Пуерто де ла Крус, в непосредствена близост до уникалния развлекателен комплекс "Лаго Мартианес", който предлага на посетителите няколко басейна с морска вода, оформени като красиви естествени езера. Входна такса за "Лаго Мартианес" - 5.50 EUR за възрастен/ 2.50 EUR за деца до 10 години; цената включва използването на шезлонг. Ползването на чадър се заплаща допълнително; цената му е около 3 EUR. Работно време - всеки ден от 10:00 часа до 17:00 часа.

На около километър (ок. 15-20 минути пеш) се намира автогарата в Пуерто де ла Крус, откъдето през около 30 минути тръгва автобус до столицата на острова - Санта Крус (автобус 101102103104), разположена на около 40 км. от курорта.

От хотела се открива уникална гледка както към морето, така и към природния парк "Канядас дел Тейде". На около 35 км от хотела се намира националният парк "Канядас" и вулканът Тейде.

Удобства в хотела

Очарователната градина на хотела предлага отлични условия за спокойна следобедна почивка. Гостите на хотела могат да се отпуснат край басейна на открито, оборудван с чадъри и шезлонги за безплатно ползване. Басейнът е на разположение на гостите всеки ден от 09:00 до 18:00 часа.

Хотелът предлага още: фитнес, миниголф и тенис на маса. Фитнес центърът може да се ползва безплатно от гостите на хотела. Оборудван е с кростренажор, велоергометър, пътека за бягане, силов уред за ръце и крака, гири.

 

До хотела има стоянка на таксита. Спирката на влакчето, което отвежда туристите до една от най-забележителните атракции на острова - Лоро парк, се намира в ляво от входа на хотела.

 

Ресторант

В ресторанта, разположен на пъвия етаж, гостите на хотела могат да се насладят на голямо разнообразие от изключително вкусния ястия, предлагани на блок маса. 

Закуска: от 07:00 до 10:00 часа; Обяд: от 13:00 до 15:00 час; Вечеря: от 19:00 до 22:00 часа.*

*Посочените часове са актуални към м. октомври, 2017. Възможни са промени!

 

Стаи

Стаите с балкон са с гледка към океана, града или Тейде (гледката не може да бъде гарантирана). Обзаведени са с модерни и удобни мебели и разполагат с телевизор, климатик, сешоар, телефон, вентилатор, огледало в цял ръст, баня с вана или душ, безплатен Wi-Fi и електронен сейф с размери за лаптоп.

 

Премиум стаите са обновени и са с по-голяма площ. Разполагат с балкон, гледка към океана, Тейде, Лаго Мартианес или Пуерто де ла Крус (гледката не може да бъде гарантирана). Обзаведени са с модерни и удобни мебели и разполагат с телевизор, климатик, сешоар, телефон, вентилатор, огледало в цял ръст, баня с вана или душ, безплатен Wi-Fi, електронен сейф с размери за лаптоп, сет за кафе/чай, халат и чехли.

 

Плаж

На около 10 минути в дясно от хотела се разполага не голям пясъчно-каменист черен плаж със свободен достъп. Плажът не е оборудван с чадъри и шезлонги.

На около 5 минути в ляво от хотела има слънчева тераса, оборудвана със стълби за директен достъп до водата. Няма чадъри и шезлонги.

На около 2 км. от хотела се разполага плажът "Jardin" - голям вулканичен плаж с черен пясък със зона за свободно ползване и зона, оборудвана с чадъри и шезлонги срещу доплащане.

 

Хотел H10 Tenerife Playa 4*

Пуерто де ла Крус

Местоположение

Хотел „H10 Tenrife Playa“ е разположен на крайбрежната алея в оживеното курортно градче Пуерто де ла Крус, едно от най-атрактивните туристически селища на остров Тенерифе. Тук ще откриете някои от най-значимите туристически атракции на острова като развлекатлния комплекс „Лаго Мартианес“ и тематичния „Лоро Парк“.
„Лаго Мартианес“ е разположен в непосредствена близост до хотела и предлага на посетителите няколко басейна с морска вода, оформени като красиви естествени езера от известния канарски архитект Сесар Манрике. Входна такса за "Лаго Мартианес" – 5.50 EUR за възрастен/ 2.50 EUR за деца до 10 години; цената включва използването на шезлонг. Ползването на чадър се заплаща допълнително; цената му е около 3 EUR. Работно време - всеки ден от 10:00 часа до 17:00 часа.
На около километър (ок. 15-20 минути пеш) се намира автогарата в Пуерто де ла Крус, откъдето през около 30 минути тръгва автобус до столицата на острова - Санта Крус.

 

Хотел
В хотела: безплатен Wi-Fi интернет в целия хотел, зона с безплатен интернет, 2 басейна за възрасти, 1 басейн за деца, джакузи, уелнес център със сауна, турска баня, разнообразие от релаксиращи терапии и масажи срещу заплащане, спортен център, слънчева тераса с гледка към океана, спортно игрище, две конферентни зали.

 

Стаи
В стаите: телевизия с интернационални канали; минибар (срещу доплащане); сейф (срещу доплащане), климатик, напълнооборудвана баня със сешоар, балкон.

 

Ресторанти и барове
Хотелът разполага с два ресторанта и два бара.
„Ел Драго“ е ресторант, предлагащ обслужване на блок маса и шоу кукинг. Разполага с тераса с великолепна гедка към океана. Дрескод: дълъг панталон
„Ел Лагар“ е бар край басейна и ресторант „а ла карт“.
Бар „Тенерифе“ разполага с тераса в градината на хотела и тук често се организират музикални вечери с музика на живо.

 

Уелнес център „Деспасио“ е мястото където ще можете да поглезите тялото и ума си. Тук ще откриете:
- сауна, турска баня, масаж и терапии за тяло срещу доплащане;
- слънчева тераса с гледка към морето за безплатно ползване от гостите на хотела
- спортен център за безплатно ползване.

 

Хотел "H10 Las Palmeras" 4*

Плая де лас Америкас

Местоположение

Хотел „H10 Las Palmeras“ е разположен в сърцето на оживения курорт Плая де лас Америкас, в южната част на Тенерифе. Районът е известен с нощния си живот, с прекрасните си пясъчни плажове и изобилието от възможности за забавление и развлечение. Хотелът се намира в близост до един от най-хубавите плажове на острова и на около 2 км. от тематичния атракционен „Сиам парк“.


Хотел
В хотела: безплатен Wi-Fi интернет в целия хотел, зона с безплатен интернет, 2 басейна за възрасти, 1 басейн за деца, спортни игрища, 4 тенис корта (срещу доплащане), спортен център.


Стаи
В стаите: сателитна телевизия, минибар (срещу доплащане), сейф (срещу доплащане), климатик, напълнооборудвана баня със сешоар, балкон. Стаи с гледка към басейна/ морето се предлагат срещу доплащане.


Ресторанти и барове
Хотелът разполага с разнообразие от барове и няколко ресторанта сред които са аиатският „Sakura Teppanyaki“, италианският „Specchio Magico“ и ресторантът „La Ballena“, предлагащ очарователна гледка към океана. Азиатският и италианският ресторант са отворенти за вечеря и обслужват гости с предварителна резервация. Ресторантът „La Ballena“ предлага обяд и вечеря по меню. Основният ресторант на хотела носи името „Garoé“ и предлага голямо разнообразие от ястия на блок маса. Тук се сервират закуските и вечерите.
Дрескод: дълъг панталон и блуза с дълъг ръкав за мъжете. Не е позполено посещението на баровете и ресторантите с бански и къси панталони.

 

 

 Хотел "Gara Suites Golf & Spa"  4*

Плая де лас Америкас
 

Местоположение

Хотел „Gara Suites Golf & Spa“ 4* е разположен в оживения курорт Плая де лас Америкас, в южната част на остров Тенерифе. Районът е известен с нощния си живот, с прекрасните си пясъчни плажове и изобилието от възможности за забавление и развлечение. Хотелът се намира на около 30 минути пешеходно разстояние от един от най-хубавите плажове на острова и на около 30 минути пеша от тематичния атракционен „Сиам парк“.


Хотел
В хотела: безплатен Wi-Fi интернет в целия хотел, 2 външни басейна с топла вода, 1 басейн за деца, шатъл бус до пажа, чадъри и шезлонги на плажа (при наличност).

 

Стаи
В стаите: сателитна телевизия, минибар (срещу доплащане), сейф (срещу доплащане), климатик, напълнооборудвана баня със сешоар, балкон.


Ресторанти и барове
Хотелът разполага с два основни ресторанта, един а -ла карт ресторант, два бара, един бар на басейна и един лоби бар.

 

 

 "Parque Vacacional Eden" 3* 

 Пуерто де ла Крус

Местоположение

Ваканционен парк Еден е разположен в Пуерто де ла Круз в северната част на Тенерифе. Комплексът е уникален за острова със своите 12 000 кв.м градини. До центъра на Пуерто де ла Круз пътува безплатен шатъл всеки ден без събота (следобед) и неделя.

 

Комплекс
В комплекса: безплатен Wi-Fi интернет в някои от общите части, 4 басейна, вкл. 1 детски басейн и 1 басейн за нудисти, тенис корт, гигантски шах, мини голф, тенис на маса, билярд, сауна и масаж.

 

Студиа
В студиата: сателитна телевизия, Wi-Fi (срещу доплащане), кухненски бокс, балкон/тераса, баня с душ, сешоар, сейф (срещу доплащане).

 

Ресторанти и барове
Комплексът разполага с ресторант, два бара и кафе с панорамен изглед.

 

 

Хотел "SMY Puerto de la Cruz" 4*

Пуерто де ла Крус

 

Местоположение 

Хотелът се намира в северната част на Тенерифе, в спокоен район на Пуерто де ла Круз и на пешеходно разстояние от центъра на града. 

 

Хотел

В хотела: безплатен Wi-Fi, басейн, тенис корт

 

Стаи:

В стаите: климатик, сателитна телевизия, безплатен Wi-Fi, баня с душ, сешоар, сейф (срещу доплащане); 

 

Ресторанти и барове
Хотелът разполага с ресторант, 1 бар и 1 бар-басейн.

 

 

ПРОГРАМА:

 
ЦЕНИ И ДАТИ НА ЗАМИНАВАНЕ
Указаните цени са на човек за съответното настаняване.
РАННИ ЗАПИСВАНИЯ
 
 
НА ТУРИСТ В ДВОЙНА СТАЯ
ДОП. ЛЕГЛО
1-ВИ ВЪЗРАСТЕН
ДОП. ЛЕГЛО
1-ВО ДЕТЕ (2-11 Г.)
Family Room
1330 лв.
1174 лв.
783 лв.
Family Room (изглед басейн)
1389 лв.
1175 лв.
745 лв.
 
РАННИ ЗАПИСВАНИЯ
 
 
НА ТУРИСТ В АПАРТАМЕНТ
ДОП. ЛЕГЛО
1-ВИ ВЪЗРАСТЕН
ДОП. ЛЕГЛО ЗА ДЕТЕ (2-11 Г.)
Апартамент (едностаен)
1379 лв.
979 лв.
959 лв.
 
РАННИ ЗАПИСВАНИЯ
 
 
НА ТУРИСТ В ДВОЙНА СТАЯ
ЕДИНИЧНА СТАЯ
Двойна стая със спалня
1627 лв.
 
Двойна стая с отделни легла
1627 лв.
 
Единична стая
 
1912 лв.
 
РАННИ ЗАПИСВАНИЯ
 
 
НА ТУРИСТ В ДВОЙНА СТАЯ
ЕДИНИЧНА СТАЯ
Двойна стая със спалня
1641 лв.
 
Двойна стая с отделни легла
1641 лв.
 
Единична стая
 
1976 лв.
 
РАННИ ЗАПИСВАНИЯ
 
 
НА ТУРИСТ В СТУДИО
Студио (единично ползване)
2016 лв.
Студио (за двама души)
1698 лв.
 
 
НА ТУРИСТ В ДВОЙНА СТАЯ
ДОП. ЛЕГЛО
1-ВИ ВЪЗРАСТЕН
ДОП. ЛЕГЛО
1-ВО ДЕТЕ (2-11 Г.)
ЕДИНИЧНА СТАЯ
Двойна стая със спалня с балкон
1749 лв.
1608 лв.
1395 лв.
 
Двойна стая с отделни легла с балкон
1749 лв.
1608 лв.
1395 лв.
 
Единична стая с балкон
     
2059 лв.
 
РАННИ ЗАПИСВАНИЯ
 
 
НА ТУРИСТ В СТУДИО
STUDIO CHD EXTRA 1ST AGERANGE(2-11)
STUDIO CHD EXTRA 2ND AGERANGE(2-11)
STUDIO CHD EXTRA 1ST AGERANGE(12-17)
Студио с отдени легла и гледка към голф игрището
1799 лв.
1042 лв.
1428 лв.
1504 лв.
Студио със спалня и гледка към голф игрището
1799 лв.
1042 лв.
1428 лв.
1504 лв.
 
РАННИ ЗАПИСВАНИЯ
 
 
НА ТУРИСТ В ДВОЙНА СТАЯ
ДОП. ЛЕГЛО
1-ВИ ВЪЗРАСТЕН
ДОП. ЛЕГЛО
1-ВО ДЕТЕ (2-11 Г.)
ЕДИНИЧНА СТАЯ
Двойна стая със спалня
1849 лв.
1719 лв.
1529 лв.
 
Двойна стая с отделни легла
1849 лв.
1719 лв.
1529 лв.
 
Единична стая
     
2169 лв.
 
РАННИ ЗАПИСВАНИЯ
 
 
НА ТУРИСТ В ДВОЙНА СТАЯ
ЕДИНИЧНА СТАЯ
Двойна стая със спалня
1979 лв.
 
Двойна стая с отделни легла
1979 лв.
 
Единична стая
 
2368 лв.
 
РАННИ ЗАПИСВАНИЯ
 
 
НА ТУРИСТ В ДВОЙНА СТАЯ
ДОП. ЛЕГЛО
1-ВИ ВЪЗРАСТЕН
ДОП. ЛЕГЛО
1-ВО ДЕТЕ (2-11 Г.)
ЕДИНИЧНА СТАЯ
Двойна стая със спалня с включени закуски и вечери
2099 лв.
1919 лв.
1649 лв.
 
Двойна стая с отделни легла с включени закуски и вечери
2099 лв.
1919 лв.
1649 лв.
 
Единична стая с включени закуски и вечери
     
2519 лв.
25.08.2021
 
01.09.2021
 
08.09.2021
 
15.09.2021
 
22.09.2021
 
29.09.2021
 
03.05.2022
 
10.05.2022
 
17.05.2022
ТУРИСТИЧЕСКА ПРОГРАМА
ДЕН
1
София  Тенерифе

Отпътуване от летище София с директен чартърен полет в 09.00 часа (само за дата 03.11.2021 - отпътуване в 08.00 часа).  Пристигане на летище "Тенерифе Юг" в 12,30 часа (за дата 03.11.2021 - пристигане в 11,30 часа). Трансфер до хотела. Настаняване на избраната база изхранване. Нощувка.

 
2
Тенерифе

Свободно време или туристическа програма по желание и предварителна заявка.

 
3
Тенерифе

Свободно време или туристическа програма по желание и предварителна заявка.

 
4
Тенерифе

Свободно време или туристическа програма по желание и предварителна заявка.

 
5
Тенерифе

Свободно време или туристическа програма по желание и предварителна заявка.

 
6
Тенерифе

Свободно време или туристическа програма по желание и предварителна заявка.

 
7
Тенерифе

Свободно време или туристическа програма по желание и предварителна заявка.

 
8
Тенерифе  София
 

Освобождаване на стаите. Трансфер до летището. Отпътуване за България с директен чартърен полет в 13,30 часа (само за дати 27.10.2021 и 03.11.2021 - отпътуване за България в 12,30 часа). Пристигане в София в 21,00 часа (само за дати 27.10.2021 и 03.11.2021 - пристигане в София в 20,00 часа).

 
 
ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ
Целодневна екскурзия до остров Ла Гомера с обслужване на английски език (при 30 записани туристи потвърждаваме обслужване на български език). Отпътуване от хотела около 05:30 часа. В този случай не се ползва закуска!
от 12 г.
135 лв.
от 2 г. до 11 г.
75 лв.
от 0 г. до 1 г.
15 лв.
Разходка с туристически кораб "Шогун" и наблюдение на делфини с обслужване на английски език (при 30 записани туристи потвърждаваме обслужване на български език)
от 12 г.
119 лв.
от 6 г. до 11 г.
65 лв.
от 0 г. до 5 г.
0 лв.
Целодневна екскурзия до национален парк "Тейде" с обслужване на български език при минимум 24 записани туристи
от 12 г.
99 лв.
от 2 г. до 11 г.
49 лв.
Полудневна екскурзия - обиколка на северната част на острова (без Тейде) с обслужване на български език при минимум 24 записани туристи
от 12 г.
59 лв.
от 2 г. до 11 г.
29 лв.
Полудневна екскурзия - обиколка на южната част на острова с обслужване на български език при минимум 24 записани туристи
от 12 г.
59 лв.
от 2 г. до 11 г.
29 лв.
Полудневна екскурзия до Сан Кристобал де ла Лагуна и Санта Крус с обслужване на български език при минимум 24 записани туристи
от 12 г.
59 лв.
от 2 г. до 11 г.
29 лв.
3 опознавателни екскурзии на острова: национален парк "Тейде", обиколка на северната част на острова; обиколка на южната част на острова (екскурзиите се провеждат при минимум 24 записани туристи)
от 12 г.
189 лв.
от 2 г. до 11 г.
95 лв.
3 опознавателни екскурзии на острова: национален парк "Тейде"; обиколка на северната част на острова; Сан Кристобал де ла Лагуна и Санта Крус (екскурзиите се провеждат при минимум 24 записани туристи)
от 12 г.
189 лв.
от 2 г. до 11 г.
95 лв.
3 опознавателни екскурзии на острова: национален парк "Тейде"; обиколка на южната част на острова; Сан Кристобал де ла Лагуна и Санта Крус (екскурзиите се провеждат при минимум 24 записани туристи)
от 12 г.
189 лв.
от 2 г. до 11 г.
95 лв.
4 опознавателни екскурзии на острова: национален парк "Тейде"; Сан Кристобал де ла Лагуна и Санта Крус; обиколка на северната част на острова; обиколка на южната част на острова (екскурзиите се провеждат при минимум 24 записани туристи)
от 12 г.
240 лв.
от 2 г. до 11 г.
120 лв.
Мини круиз с катамаран "Royal Delfin" с прозрачно дъно. Включва: обяд, разглеждане на скалите "Лос Гигантес", възможност за плуване и наблюдение на делфини. Обслужване на английски език. Продължителност на круиза: около 4 часа и половина. Заявява се само предварително от България!
от 12 г.
115 лв.
от 4 г. до 11 г.
59 лв.
Фламенко шоу в ресторант "Abaco" с включен двупосочен трансфер и чаша сангрия - при минимум 4 записани туристи. Продължителност на шоуто: около 1 час и половина. Завявава се само предварително от България!  
69 лв.
Еднодневен билет за Лоро Парк
от 12 г.
79 лв.
от 6 г. до 11 г.
59 лв.
от 0 г. до 5 г.
0 лв.
Еднодневен билет за Сиам парк с включен трансфер от хотела (в 08:30 часа) до Сиам парк и обратно (в 17:30 часа)
от 12 г.
105 лв.
от 3 г. до 11 г.
69 лв.
от 0 г. до 2 г.
0 лв.
Комбиниран билет за посещение на Лоро парк и Сиам парк с включен трансфер от хотела (в 08:30 часа) до Сиам парк и обратно (в 17:30 часа)
от 12 г.
159 лв.
от 6 г. до 11 г.
109 лв.
от 0 г. до 5 г.
0 лв.
Пълноцветен пътеводител за Испания на български език на National Georgraphic (399 стр.)  
24.90 лв.
Трансфер до плажа Лас Тереситас
от 12 г.
36 лв.
от 2 г. до 11 г.
18 лв.
ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
Самолетен билет София - Тенерифе - София за директен чартърен полет с включени летищни такси
Ръчен багаж до 7 кг. с размери до 60x40x30 см. и чекиран багаж до 20 кг.
Трансфер летище - хотел - летище
7 нощувки в избрания от Вас хотел и база на изхранване
Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 10 000 EUR на Застрахователно Дружество "Евроинс" АД
Съдействие за изпълнение на административни изисквания във връзка с пътуването от типа "Онлайн регистрация" или "QR код" (при необходимост)
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
PCR тест (при необходимост)
Такса гориво и вредни емисии - обявява се 21 дни преди полета (доплаща се задължително, в случай че бъде обявена такава)
Туристическа такса (ако има такава): заплаща се на рецепция и се определя едностранно от местната общинска администрация. Към момента такава не е обявена.
Допълнителни екскурзии
Разходи от личен характер
Входни такси за музеи, обекти и прояви, посещавани по желание, градски транспорт
Застраховка "Отмяна на пътуване" (Препоръчваме Ви сключването на тази застраховка!)
За лица над 65 г. автоматично се добавя доплащане за завишена застрахователна премия
 
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ
Резервации: депозит - 35% от основната цена + стойността на заявените допълнителни услуги при резервация; доплащане - до 35 дни преди датата на отпътуване.
Анулации: до 36 дни преди датата на отпътуване - 35% от основната цена; от 35-я ден до деня на заминаване - 100% от общата цена!
Авиокомпанията си запазва правото за смяна на часовете на излитане и кацане, за което фирмата ще информира своевременно пътниците.
Организаторът си запазва правото да променя маршрути и часове или да премества екскурзиите за друг ден, когато климатичните условия или други обстоятелства налагат това, за да се гарантира сигурността и качеството на услугата.
Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност!
 
МЕДИЦИНСКИ И ЗДРАВНИ ИЗИСКВАНИЯ
Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
 
ПАСПОРТЕН И ВИЗОВ РЕЖИМ
Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт или лична карта минимум 6 месеца след датата на влизане в страната./
bohenia.bg


Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати