Новини Турагенции

Туроператор пусна програма за ЕКСПО Дубай с почивка в Рас Ал Хайма

   
Туроператор пусна програма за ЕКСПО Дубай с почивка в Рас Ал Хайма

ЕКСПО Дубай е изложение с продължителност 6 месеца, което се стреми да вдъхновява хората, представяйки най-добрите примери за сътрудничество и иновации от цял свят. Проектът трябваше да стартира през октомври 2020 г., но поради обстоятелствата около пандемията с COVID-19 бе отложен с една година и ще отвори врати на 1 октомври 2021. Това световно изложение ще бъде първото в региона на Близкия изток, Африка и Южна Азия (MEASA) и най - голямото събитие, организирано някога в арабския свят.
В организацията се включват над 200 участници, включително държави, многостранни организации, бизнес и образователни институции. Към днешна дата повече от 190 държави от цял свят са потвърдили своето участие в ЕКСПО 2020. Главната тема на събитието е “Свързване на умовете, създаване на бъдещето”, а трите подтеми са “Възможности”, “Мобилност” и “Устойчивост”. Всяко от тези разделения ще разполага със свой павлион, където посетителите на ЕКСПО-то ще могат да видят представените идеите, кореспондиращи с темата. Също така 192 държави ще имат собствени павлиони, където ще са изложени проектите им.
ЕКСПО Дубай се разполага на 438 хектара и в тях посетителите ще могат да се насладят както на новаторска архитектура и най-разнообразни произведения, така и на художсествени работилници, концерти и други интерактивни събития,
Несъмнено изложението предлага невероятно изживяване и представлява интерес за много туристи. Туроператорът “Дрийм Холидейз” (Dream holidays) организира екскурзии, включващи обиколка на експото, с което предлагат на клиентите си уникална възможност, която няма да се повтори. Компанията предлага посещение на изложението съчетана с луксозна почивка в емирството Рас Ал Хайма с полет на FLY DUBAI. Започвайки от 18 юли 2021, полетът ще се изпълнява всяка неделя до 27 март 2022г.
Цените са от 1349 лв. на човек и включват самолетен билет София-Дубай-София с авиокомпания FLY DUBAI с включени летищни такси и 20 кг чекиран багаж, трансфери летище – хотел – летище, 7 нощувки на съответната база изхранване в хотел по избор на клиента, обслужване от представител на фирмата партньор и медицинска застраховка „Помощ при пътуване“ с покритие 5000 евро.
“Дрийм Холидейз” предлагат богат избор от хотели в Рас Ал Хайма, вариращи от по-бюджетни до луксозни 5-звездни комплекси. Всеки от предложените хотели гарантира за качество, чистота и комфорт и е снабден с всичко необходимо за една незабравима почивка.
За онези, които искат да съчетаят “полезното с приятното” и да се насладят както на море през септември, октомври, така и на зaбележителното изложение ЕКСПО Дубай, то екскурзията до Рас Ал Хайма е чудесен вариант. Сами по себе си градовете в емирство Рас Ал Хайма предлагат много културни и природни паметници, а в съчетание с динамичния живот в Дубай и разглеждането на темата “Свързване на умовете, създаване на бъдещето”, се създава перфектният баланс за всяка екскурзия. 
 
Йоана Шомова


Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати