Новини Транспорт

България Еър обяви промоция за пътувания до Лондон

   
България Еър обяви промоция за пътувания до Лондон

Съгласно разпоредбите на местните власти във Великобритания страните се категоризират в червен, кехлибарен и зелен списък спрямо степента на разпространение на Covid-19. От 19.07.2021г.   България влиза в зеления списък на Великобритания. Това означава, че отпада изискването за спазване на 10 дневна карантина след пристигане в Англия, както и тест на 8 ден след пристигане.

Остават в сила следните изисквания за влизане в Англия:

- Резултат от негативен антигенен, ламп или PCR тест за Covid-19, направен до 3 дни преди излитане (в оригинал на английски, френски или испански език – превод не се приема).
- Задължителен предварително резервиран тест пакет на 2 и 8 ден след пристигане)
- Подадена Passenger Locator Form (PLF), включително и транзитните пътници.

- Деца до 4 годишна възраст няма нужда да правят тест преди влизане, както и тест на 2 ден след пристигане в Англия. Деца до 10 годишна възраст няма нужда да правят тест преди влизане, но трябва да направят тест на 2 ден след пристигане в Англия.
Тъй като списъците подлежат на промяна, е задължително преди пътуване да бъде направена справка в правителствения сайт https://www.gov.uk/coronavirus.

Граничните власти на Великобритания ще извършват проверки на място при пристигане в Англия, за да се уверят, че пътниците отговарят на изискванията. Неспазването на изискванията и подаването на невярна информация подлежи на наказателна отговорност. Пътниците, които не отговарят на посочените изисквания няма да бъдат допускани на борда на самолета.

Резервирай своя билет с "България Еър" до 31 юли 2021 г., за полети до 8 декември, и се възползвай от промоционалните ни цени с включен ръчен багаж до 10 кг + дамска чанта/лаптоп!
Еднопосочен билет: София - Лондон от 67 EUR или Лондон - София 75 GBP*   
Двупосочен билет: София - Лондон - София 159 EUR или Лондон - София - Лондон 139 GBP*   
Посочените цени включват:
всички такси;
1 бр. ръчен багаж до 10 кг + 1 дамска чанта/лаптоп**;
безплатен check-in.
*Цените са валидни за резервации, направени до 31.07, за пътуване до 08.12.2021г. и при наличие на свободни места в промоционалната класа.

*В зависимост от издателя на билета може да бъде добавена такса за издаването му.

**Чекиран багаж може да се добави и заплати преди полет на летище или в офис на издателя на билета. Цена на първо парче багаж до 23кг 20 евро за отсечката София - Лондон и 20 паунда Лондон - София.

За да си осигурят по-голяма сигурност и лично спокойствие пътниците ни могат да се възползват от някоя от нашите допълнителни услуги срещу заплащане:

-      Избор на седалка с повече пространство;

-      Избор на седалка по-близо до изхода;

-      Резервиране на съседна седалка;

-      Upgrade до бизнес класа.

Освен онлайн на www.air.bg  и мобилното ни приложение Bulgaria Air, билети могат да бъдат закупени през офисите ни в страната и чужбина, както и през агентската мрежа.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати