Новини Събития

Комедията Белият лотос е заснета на остров Мауи

   
Комедията Белият лотос е заснета на остров Мауи

Какво може да се обърка на идилична ваканция в най-райското място на земята? Може би всичко. Такава е заявката на новия комедиен сериал “Белият лотос”, заснет изцяло на втория по големина хавайски остров Мауи.

Той проследява седемдневната ваканция на група туристи - всеки дошъл със своите близки или съвсем сам, за да намери спокойствие, но се оказва, че това може да е трудна задача, когато човек носи проблемите си със себе си. Така с всеки изминал ден усещането за безметежност на острова се заменя все повече от неочаквани усложнения и за туристите, и за веселите служители на хотел “Белият лотос”.

Сред работещите там са управителката на спа центъра Белинда, която трябва да понася всяко емоционално вълнение на гостите в нужда, непрекъснато изискващият мениджър на курорта Армънд, който изобщо не забелязва, че служителката, която току-що е наел, е бременна. Но бързо разбира, че новопостъпилата млада жена чака дете, след като тя започва да ражда именно в неговия офис.

Всички в “Белият лотос” трябва да угаждат на всяка прищявка на своите туристи, но без да се набиват на очи. А те не са от най-лесните клиенти.

В новопристигналата група са семейство Мосбахер - съпругата Никол, изключително успешна бизнесдама, която се отнася с близките си като със служители, съпругът ѝ Марк, който е прекалено притеснен дали има рак на тестисите, за да се отдаде на почивката, а и страда от ясен комплекс за малоценност. С тях са синът им Куин, който предпочита да си стои в стаята и да играе на игри на телефона пред всичко останало, дъщеря им Оливия и нейната приятелка Паула - и двете с остри езици, които хвърлят саркастичен поглед върху начина на живот на всички около тях.

В групата има и младоженци - Шейн Патън, син на заможно семейство, е на Мауи с красивата си съпруга Рейчъл за медения им месец, подарен от майка му. Вместо да се потопят в романтиката на Хаваите, те преживяват първия си семеен скандал и постепенно се появяват облаци на съмнение между тях. Идеята за прекрасен меден месец съвсем избледнява, когато натрапчивата майка на Шейн Кити ги изненадва с нежелано посещение.

Единственият самотен посетител сред групата туристи е Таня Маккуоид - заможна, видимо лабилна жена на средна възраст, която се възстановява от загубата на майка си и пътува сама в търсене на любов.

“Белият лотос” е нов лимитиран сериал, в който участват актьорите Дженифър Кулидж, позната от куп комедии като “Американски пай” и “Професия блондинка”, Александра Дадарио, която участваше във филмите за Пърси Джаксън и в “Сан Андреас”, Стив Зан, който е имал роли в едни от най-популярните сериали като “Приятели”, “Монк” и “Модерно семейство”.

“Белият лотос” върви всеки понеделник от 21 ч. по HBO2.



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати