Турагенции

Княгиня Карла рекламира София в Испания

   
Княгиня Карла рекламира София в Испания

Снахата на Негово Величество цар Симеон II княгиня Карла рекламира София като идеално място за висок клас туризъм, пише "Телеграф".
Това съобщиха на официалния сайт на царското семейство. Съпругата на Негово Царско Височество княз Кубрат е публикувала своя авторска статия в престижното испанско списание Meet in on air. Озаглавена е „София - вечна младост" и е посветена на възможностите, които столицата ни предлага за конгресен и културен туризъм.
Преди месец княгиня Карла доведе в София журналистката Наталия Рос, която е специализирала в издирването и отразяването на места по целия свят, които са подходящи за бизнес туризъм. Княгинята й показа много конгресни зали, хотели, културни забележителности и ресторанти в столицата, достойни да бъдат рекламирани в престижното туристическо списание Meet in on air.
В резултат от сътрудничеството на двете в списанието на 11 страници е публикувана обширна статия със задълбочен текст и много снимки, посветени на столицата ни. Статията е подписана от княгиня Карла, а в нея авторката представя Националния дворец на културата, катедралата „Св. Александър Невски", църквата „Света София", двореца „Врана", Боянската църква и много други забележителности на града.
Суперлативи
„Древността на София и стоицизмът на гражданите й през вековете на премеждия са я превърнали в един уникален културен v артистичен център на границата между Изтока и Запада. Векове наред тук рамо до рамо са живели християни, мюсюлмани и евреи, което се е отразило на архитектурата и светогледа на местните. Минало и бъдеще се срещат в този прекрасен град - едно прекрасно място за организирането на събития и конференции", пише княгиня Карла. Статията е пълноценен пътеводител из висококачествените хотели, ресторанти, паркове и конгресни центрове в столицата, като в нея са включени дори и упътвания за полети до нея, както и придвижване в самия град.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати