Новини Транспорт

България Еър увеличава полетите до Амстердам

   
България Еър увеличава полетите до Амстердам

Една от дестинациите, по които се наблюдава голям интерес напоследък, е Амстердам. Именно затова „България Еър“ увеличава честотите по линията от 9 август до 30 август към ежедневните полети. Авиокомпанията добавя втори полет, който ще се изпълнява всеки понеделник, четвъртък и неделя сутрин.
Предната седмица Нидерландия отново влезе в “червената зона” поради увеличаващия се брой случаи на COVID-19 там. Въпреки това нестихващият интерес на холандците към българското Черноморие бе уважен. Министврството на здравеопазването обяви, че за туристите от Нидерландия ще бъде разрешено да влизат на територията на страната с PCR тест.
По-големият брой полети позволява и на много българи да се завърнат в родината за летните месеци. Пристигащите от Нидерландия наши граждани, включително постоянно пребиваващите в Нидерландия и членовете на техните семейства, ще се допускат на българска територия само срещу отрицателен тест за коронавирус, независимо дали са ваксинирани.
Въпреки тези мерки от националния превозвач “България Еър” вярват, че вкарването на допълнителни полети до Аматердам в програмата им е основателно и очаквано. Авиокомпанията използва най-добрата система за дезинфекция на самолетите.

Йоана Шомова



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати