Новини Турагенции

Абакс стартират програми до Малдивите през октомври

   
Абакс стартират програми до Малдивите през октомври

При думите “рай на земята” мнозина си мислят именно за Малдивите. Островите, заобиколени от тюркоазена вода, белите пясъци и екзотичните палми несъмнено са сред най-романтичните дестинации. Много двойки предпочитат Малдивите за своята почивка, но островите предлагат и много възможности за забавления и за семейства с деца. Дълги дни на плажа, гмуркане с костенурки и акули, и частни турове с лодка. Всичко това може да се преживее на Малдивите. За тези, които мечтаят за лято през октомври, туроператорът “Абакс” пусна ново предложение. 

 

Започвайки от 28 октомври 2021, всеки петък ще стартира нова екскурзия до Малдивите. Последната дата на отпътуване е 20 април 2022 г. Цените започват от 2933 лв. на човек, като включват: самолетен билет на Turkish Airlines с маршрут София-Истанбул-Мале-Истанбул-София с включени летищни такси, до 40 кг и ръчен багаж до 5 кг с размери 55x40x23, трансфери летище – хотел – летище със скоростна лодка и 7 нощувки в хотел по избор на клиента на съответната база изхранване. “Абакс” предлага селекция от 8 хотела. Те са луксозни и може да се намери нещо подходящо  за всеки вкус и предпочитания. 

Мартина Найденова, маркетинг мениджър на “Абакс“ заяви, че всички хотели са с отлични оценки във водещите сайтове за хотелски резервации. Туристите ще бъдат придружени от представител на туроператора на английски език. Цената включва и 2 застраховки на Евроинс - медицинска и отмяна на пътуването, покриващи риска от COVID-19, с което се гарантира максимална безопасност и спокойствие на всеки турист.

 

Докато приключенците се наслаждават на различни водни спортове, тези които търсят активна почивка могат да се възползват от множеството СПА процедури, които хотелите предлaгат. Найденова споделя: “Туризмът е ключов фактор за икономиката на Малдивите. Обслужването е изключително качествено и са обособени всякакви развлечения за туристите. Масажите, които персоналът предлага наистина ще допринесат за пълния релакс на гостите“.

През октомври посетителите на островите дори ще могат да наблюдават впечатляващото “сияещо море”. Този феномен се дължи на биолуминисцентен фитопланктон, който осветява океана по уникален начин. 

 

Малдивите са една уникална дестинация, която си заслужава да се посети. Екзотиката със сигурност ще впечатли всеки, а посетилите ще се приберат с добри впечатления, хубави спомени и шоколадов тен. 

 

Йоана Шомова

 



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати