Новини Турагенции

2М-КО предлага екскурзии до Мексико и Коста Рика от ноември 2021

   
2М-КО предлага екскурзии до Мексико и Коста Рика от ноември 2021

Мексико е една от най-популярните туристически дестинации в световен мащаб. Държавата е изпълнена със стотици места, които си струва да бъдат посетени. Мексико предлага всичко от исторически градчета, останали от маите, през цветни и колоритни големи градове до спираща дъха природа. Друга страна от региона е Коста Рика, която е разположена между Тихия океан и Карибско море и запленява пътешествениците с уникална флора и фауна. Двете държави в Латинска Америка предлагат перфектната възможност на българите да се запознаят с една много различна култура.

 

Туроператорът “2М-КО” предлага вълнуваща 17-дневна екскурзия до тези две райски кътчета. Пътуванията са с начални дати: 20 ноември 2021, 18 февруари 2022, 01 март 2022, 13 октомври 2022 и 9 ноември 2022. Цените започват от 7980 лв на човек и включват: самолетни билети за международните полети София – Рим – Мексико сити; Канкун – Сан Хосе – Панама сити - Париж – София, самолетни билети за вътрешния полет Мексико сити – Вилаермоса, летищни такси за всички полети, трансфери летище – хотел – летище, наземен транспорт с туристически автобус, 15 нощувки със закуски в 3- и 4-звездни хотели. По програма туристите ще прекарат 3 нощувки в Мексико сити, 1 нощувка в Паленке, 1 нощувка в Мерида, 1 нощувка в Чичен Итца, 1 нощувка в Канкун, 3 нощувки в Сан Хосе, 1 нощувка в Пуерто Виехо, 2 нощувки в Национален парк Тортугуеро и 2 нощувки в Национален парк Аренал. 

 

Туроператорът се е погрижил за пълна развлекателна програма по време на пътуването. Част от пакета са обиколка на Мексико сити, целодневна екскурзия до храмовия комплекс „Теотихуакан”, посещение на Национален парк „ДЕ ЛА  ВЕНТА”, разглеждане на Паленке, посещение на Чичен Итца, обиколка на Сан Хосе, пътуване с лодка по каналите на Националния парк „Тортугуеро“, пешеходна разходка в джунглата на Националния парк „Тортугуеро“, пешеходна разходка в джунглата на Националния парк „Аренал“ и круиз с лодка през езерото  Аренал до Монтеверде. Цената покрива и всички входни такси на исторически паметници и археологически паркове и музеи. Туристите ще бъдат придружени от представител на туроператора и местен екскурзовод. Водачът също така ще асистира с превод на български по време на беседите. 

 

Като допълнителна услуга “2М-КО” предлагат и застраховки - както с покритие при COVID-19, така и без. Всеки може да избере подходящата за него застраховка и да доплати за нея. Допълнително се заплащат и някои от мероприятията, които туроператорът организира. Сред тях са посещение на известната дискотека Coco Bongo,  фолклорна програма с вечеря в Сан Хосе, разходка с кану по каналите на Националния парк „Тортугуеро“, вечерна  пешеходна разходка с водач в джунглата на Националния парк „ Тортугуеро“ и екскурзия до парка „Селватура“. 

 

С подобно пътуване туристите ще могат да се наслдят на някои от най-забележителните места в Латинска Америка. Мексико и Коста Рика предлагат перфектния баланс между културни забележителности и уникална природа. И двете държави са водещи в туристическия сектор и предлагат чудесно обслужване, което да направи почивката на всеки наистина незабравима. 

 

Йоана Шомова

 


Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати