Транспорт

България Еър стартира директни полети до Дубай от 19 септември

   
България Еър стартира директни полети до Дубай от 19 септември

Приятните изненади от „България Еър“ не спират до тук. На 19 септември 2021 стартират директните полети от София до Дубай (Обединени арабски емирства). Националният превозвач предложи много нови маршрути тази година и нямаше как да пропусне една от любимите дестинации на българите. Интересът към Дубай продължава да е изключително голям. Полетите ще се провеждат всеки петък и неделя от 15:30, което позволява дори уикенд пътуване до Близкия изток.

 

Ранната есен е перфектното време за посещение на Обединените арабски емирства. В Дубай всеки може да се наслади на жарко слънце, пустинни плажове и ориенталска култура. В ОАЕ туристите могат да открият много културни забележителности и да се срещнат с уникални преживявания като джип сафари в пясъчните дюни на пустинята Руб ал Хали, яздене на камила и джет ски обиколка. 

 

Дестинацията е също и популярна сред любителите на шопинга. Много луксозни марки имат специална селекция за мегаполиса. Също така в Дубай се намират някои от най-големите търговски центрове, например The Dubai Mall и Mall of the Emirates. 

 

„България Еър" използва най-добрата система за дезинфекция на самолетите. В комбинация с изискването всички пътници пристигащи в Дубай да притежават отрицателен сертификат за тест за COVID 19 PCR за тест, направен не повече от 72 часа преди заминаването, се осигурява едно напълно безопасно пътуване. 

 

Йоана Шомова



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати