Новини Турагенции

Мистрал травел пусна чартър до Египет

   
Мистрал травел пусна чартър до Египет

Древен Египет, Кайро и Пирамидите в Гиза са само част от местата, за които хората се сещат когато чуят екскурзия в Египет. Държавата обаче крие много тайни и изненди. Освен запленителна история и култура, Египет предлага и невероятни възможности за отдих. Хургада е най-известният курорт за почивка и през 2021 се радва на огромен интерес от българските туристи.

 

Именно поради тази причина “Мистрал Травел” организира собствен чартър до дестинацията. Датата на отпътуване е 31 октомври и екскурзията ще продължи 8 дни - до 7 ноември 2021 г. Според експертите програмата е подходяща както за хора, търсещи активна почивка, така и за тези с по-приключенски дух. Туроператорът се е погрижил да организира разнообразни активности, които да са по вкуса на всеки. 

 

Цените започват от 1099 лева на човек 

 

и включват самолетен билет София - Хургада - София с директен чартърен полет на авиокомпания Bulgaria Air с 20 кг чекиран багаж и 5 кг ръчен, летищни такси, транфер летище - хотел - летище и 7 нощувки на база All Inclusive в хотел по избор на клиента. Туроператорът предлага настаняване в два петзвездни компекса - Pharaoh Azur Resort и Desert Rose Resort. Борис Карагеоргиев, управител на “Мистрал Травел”, увери: “Обслужването в Египет е забележително. Подбрали сме хотели, които да гарантират пълно спокойствие и релакс на гостите. За нас е важно всеки турист да се чувства като кралска особа”. Хотелите са снабдени с всичко необходимо за перфектната почивка. Предлагат дори плажни спортни тонизиращи активности - зумба, йога и редица водни спортове са на разположение на гостите. Също така на всеки посетител се полага шезлонг и чадър на плажа, и басейна на хотела. За най-малките пък има специална анимация. 

 

Програмата, подготвена за туристите е изпълнена 

 

с най-различни дейности. Сред тях са Welcome drink на борда на самолета, Welcome Party в хотел Desert Rose и Arab Sunset Party на плажа на Desert Rose с влючен Belly Dance спектакъл. Подготвени са още и яхтено приключение на Райския остров и посещение на нощен клуб в Хургада. Туристите ще бъдат придружени от представител на туроператора по време на всички активности. Той ще е на разположение през целия престой в Хургада и ще може да асистира на туристите при нужда. 

За любителите на историята и забележителности “Мистрал Травел” предлага дневни екскурзии от културопознавателен характер в Кайро и Луксор. За по-авантюристичните пък са предвидили гмуркане, препускане с ATV през пустинята и шоу с делфини.

Курортът е основният туристически център на брега на Червено море и приветства посетителите си с целогодишно ярко слънце и безкрайни плажове на фона на пустинни планини. Това го прави идеалното място за почивка, на която гостите могат да се насладят на спокойствие и забавления. 

"Мистрал травел" си партнира за пътуването с известни фитнес инструктори.

 

Йоана Шомова



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати