Турагенции

Марса Алам е новата мода за българите в Египет

   
Марса Алам е новата мода за българите в Египет

Повечето българи обичат да оставят лятната си почивка за септември и октомври. Това им позволява да посетят екзотични места, които целогодишно се радват на високи температури и жарко слънце. Една от водещите дестинации, когато става дума за релаксираща морска почивка несъмнено е Египет. Държавата разполага с много курортни градчета на брега на Червено море, всяко от които предлага чисти морски води, приказни плажове, хилядолетни забележителности и още много, много други развлечения. Едно от тези забележителни места е курортът Марса Алам. 

Туристическа агенция “Екватор” (ekvator.bg) са изготвили много предложения за Египет, но отбелязват, че интересът за Марса Алам е най-голям. Курортът се намира южно от Хургада, а основните му предимства са изключително разнообразния подводен свят - плажове, пълни с цветни рибки и корали. Това е и мястото, на което може да се плува с костенурки в естествената им среда. “Екватор” предлага all inclusive почивка до това райско кътче. 

 

Екскурзиите ще се осъществяват всяка неделя 

 

от 15 август до 12 декември 2021 г., а за максимално удобство чартърнити полети са както от София, така и от Варна. Цените на програмата започват от 1239 лева и включват: директен чартърен полет с авиокомпания Bulgarian Air Charter с 20 кг регистриран багаж и 5кг ръчен, летищни такси, трансфер летище-хотел-летище и 7 нощувки на база All Inclusive в хотел по избор на клиента. “Екватор” предлагат престой в 7 хотела от най-високо качество.  Петя Борисова, един от най-старшите служители на туристическата агенция и екскурзовод с дългогодишен опит, гарантира: “Хотелите са подбрани с огромно внимание и предоставят отлично обслужване, просторни и комфортни стаи, богато изхранване и много забавления.“ Независимо къде изберат да се настанят, гостите ще могат да се възползват допълнително от безплатни чадъри и шезлонги на басейна и на плажа на хотела. По време на целия престой в Египет за комфорта на всеки турист се грижат екскурзоводи с богат опит за дестинацията. 

За да се осигури максимално спокойствие на пътуващите, “Екватор” предлага широк набор от застраховки. Към цената на всяка екскурзия са включени пакет за максимална сигурност, медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс от Евроинс и застраховка отмяна на пътуване на същия застраховател. И двете застраховки покриват риска от COVID-19. 

 

Хотелите сами по себе си предлагат 

 

множество забавления. Гостите могат да се насладят на водни спортове, собствен плаж и специализирана анимация. За тези, които искат да опознаят Египет в дъбочина, “Екватор” са подготвили селекция от допълни екскурзии и активности. Посетителите могат да участват в круиз по залез слънце, шнорхелинг, сафари с джипове, езда на камила и много други. 

 

Марса Алам е уникално място, 

 

подходящо за спокойна семейна почивка. Прекрасните гледки на кристалносините води със сигурност ще допринесат за пълния релакс. Море, палми и чудесно обслужване - престоят в Египет наистина ще накара всеки да се чувства специален. Посетителите на Марса Алам винаги си тръгват с добро настроение и много незабравими мигове. 

 

Йоана Шомова

 


Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати