Новини Транспорт

GullivAir започна да лети до Бургас

   
GullivAir започна да лети до Бургас

На 15 август бългapcĸaтa aвиoĸoмпaния GullivAir  стартира полети от София до Бургас. Първият полет от #София кацна на летище Бургас в 19 ч., а обратният към столицата се изпълни на 16 август в 8 ч. сутринта. Така е предвидено разписанието до края на месец октомври с приключването на летния сезон, но с намерение маршрута да се обслужва целогодишно при интерес и добро полетно затоварване.
Времетраенето на полета е 35 минути, а цената на билета започва от 59лв. Полетите ще бъдат изпълнявани от самолет тип ATR 72-600 с капацитет от 70 места.

Резервирайте полет с GullivAir сега https://gullivair.com/booking

„От Фрапорт Туин Стар сме много щастливи да посрещнем първия самолет на GullivAir, обслужващ връзката  София - Бургас. С намерението ежедневно и целогодишно да свързва Бургас със София, GullivAir е пионер и ние високо ценим и подкрепяме този проект. Моят екип и аз сме благодарни за изграденото сътрудничество с GullivAir, град Бургас, както и летище София в подготвителната си фаза. Благодаря на всички и пожелавам нестихващ успех на GullivAir!”, заяви Франк Кванте, главен изпълнителен директор на „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД.


Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати