Транспорт

Turkish Airlines стартира полети до Далас, Тексас от 24 септември

   
Turkish Airlines стартира полети до Далас, Тексас от 24 септември

Turkish Airlines, авиокомпанията, която лети до повече дестинации от всяка друга в света, продължава да разширява полетната си мрежа. Считано от 24 септември, превозвачът ще оперира четири директни полета на седмица  от Истанбул до Далас, Тексас – в понеделник, сряда, петък и неделя. За полети от София до Далас, пътниците на Turkish Airlines могат да се възползват от преференциални цени за двупосочни билети, започващи от 600 евро с всички включени такси.

Turkish Airlines продължава да възобновява своите полети до различни точки на света и да разширява полетната си мрежа. С обявяването на новата дестинация, превозвачът представя единадесетата американска локация, до която ще оперира. От 24 септември тази година, Далас става една от общо 215 вълнуващи дестинации, които пътниците на Turkish Airlines могат да посетят в момента. Третият по големина град в щата Тексас предлага невероятно туристическо преживяване със своите забележителности и атракции, сред които музеят на изкуствата в Далас, увеселителният парк „Six Flags Over Texas“, световният аквариум в Далас и много други популярни музеи и стадиони. След излитане от Летище София, пътниците трябва да изчакат не повече от 3 часа за свързващия директен полет Истанбул – Далас. Двупосочните билети от София до тексаския град са на преференциални цени, започващи от 600 евро. Полетът Истанбул (IST)  – Далас/ Fort Worth (DFW) стартират от 24 септември и ще се осъществяват четири пъти седмично.

Седмичният график на полетите София-Истанбул-Далас може да бъде открит по-долу.

Номер на полета

Ден

От

До

Излита

Пристига

TK1028

Понеделник, сряда, петък, неделя

София

Истанбул

09:35

11:05

TK191

Понеделник, сряда, петък, неделя

Истанбул

Далас (DFW)

14:10

18:55

TK192

Понеделник, сряда, петък, неделя

Далас (DFW)

Истанбул

20:25

15:50

TK1029

Понеделник, сряда, петък, неделя

Истанбул

София

19:20

20:35

В резултат на продължителното стриктно прилагане на мерки за безопасност, Turkish Airlines продължава да добавя нови полети към мрежата си от дестинации. С обявяването на Далас, авиокомпанията разширява международната си мрежа и добавя единадесетата дестинация на континента. Пътуващите могат спокойно да планират почивката си в Америка, независимо от своя ваксинационен статус. Въпреки това посетителите все още трябва да представят негативен PCR тест, направен не по-късно от 72 часа преди пътуването, или антигенен тест, направен не по-късно от 42 часа.

Сигурността и безопасността на пътниците и екипажа на Turkish Airlines са неин основен приоритет. Затова авиокомпанията е предприела редица допълнителни мерки в тази насока, сред които пълна дезинфекция на самолетите след всеки осъществен полет, като те са оборудвани и с висококачествени филтри за твърди частици (HEPA). Екипажът разполага със специално предпазно облекло, а за да осигури на своите пасажери спокойно пътуване, авиокомпанията предоставя на всеки пътник комплект продукти за лична хигиена. Повече информация за пълния набор от мерки, предприети от авиокомпанията, можете да намерите на официалния уебсайт на превозвача тук.



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати