Събития

BEST WESTERN PREMIER PLOVDIV HILLS е финалист в LUXURY Property AWARDS 2021

   
BEST WESTERN PREMIER PLOVDIV HILLS е финалист в LUXURY Property AWARDS 2021

Луксозното строителство бележи нови върхове у нас и през втората година от световната Ковид-криза, отчитат организаторите на XI-то издание на годишните награди LUXURY Property AWARDS 2021 - ВИП Комюникейшън. Годишната церемония ще отличи строителството от високия клас, което доказа, че е на европейско и световно ниво, категорично е журито на конкурса. В истински форум на най-добрите фирми в луксозното строителство, архитектурата и дизайна ще се превърне церемонията на 1 октомври 2021, съобщават от ВИП Комюникейшън. Сцена на събитието ще бъде най-високият пловдивски хотел – емблематичният парк-хотел Санкт Петербург.
Финалист в престижния конкурс е най-новият луксозен шедьовър на Пловдив - „BEST WESTERN PREMIER PLOVDIV HILLS“.
Той е част от международната хотелска марка на Best Western Hotels & Resorts и световната референция в бизнес сектора, а инвеститор е “ИТАЛИ“ ЕООД, за който това е първи хотел в древния и вечен град.
С капацитет от 50 стаи и апартаменти за гости, този чисто нов, луксозен хотел е идеален за бизнес пътуващи и туристи, които търсят първокласно и комфортно настаняване в града. Хотелът е с перфектна локация, улесняваща достъпа до много атракции и забележителности в града.
„ИТАЛИ” ЕООД е компания, развиваща повече от успешно дейността си в областта на туризма, хотелиерството, ресторантьорството и горивата.
През 2019-та година „ИТАЛИ” ЕООД стартира един от най-смелите си инвестиционни проекти. Това луксозно бижу на градското строителство е плод на класата и амбицията на своя собственик и неоспоримият талант на архитект Невена Балчева, нейният екип и изпълнителят на строежа.
С творчески усет, финес в управлението на всички фирмени направления и непрекъснатия си стремеж за оптимизиране и усъвършенстване, компанията постига своите високите резултати. Успешна е, защото в основите на нейния мениджмънт са поставени като приоритети дълготрайните отношения, доверието, професионализмът и лоялността, а те винаги са били гаранция за успех и стабилно развитие.
Концепцията на проекта „BEST WESTERN PREMIER PLOVDIV HILLS“ е вдъхновена от желанието за създаване на авангардна, модерна архитектура, която да се впише безупречно в цялостната визия на бранда и да дообогати архитектурната среда на град Пловдив. Именно архитектурата, изразена в нестандартната си форма и смел дизайн, както и модерната окачена фасада от стъкло, открояват хотела от другите сгради в съседство.
"Стремихме се към актуалност на идейните решения, прецизност при изпълнението им и максимално ефективен резултат, който да удовлетвори, а защо не и да надхвърли очакванията и на най-взискателните ни гости. Създадохме хотелски интериор в модернистичен стил, който се отличава с използване на ярки цветове и изчистени линии в един интерактивен диалог с природата и екстериора. Помещенията са големи, за да осигурят комфорта и спокойствието на посетителите и да ги накарат да се почувстват точно там, където биха искали да бъдат. Обстановката предразполага както към ползотворна работа, така и към пълноценна почивка", споделят от екипа на фирмата.
При цялостното обзавеждане и изграждане на визията са използвани висококачествени материали и аксесоари.
С дръзки идеи и правилни решения компанията винаги е сред най-добрите в това, което прави. " Водещ принцип за нас е гостите ни да се наслаждават на своя престой, а ние да покрием техните високи очаквания, спазвайки стандартите за обслужване на американската хотелска верига Best Western Hotels & Resorts", допълват от екипа на фирмата.
„Основната цел на церемонията е да подпомогне популяризирането и отличаването на добрите практики в луксозното строителство, успехите на българските строителни компании и архитекти у нас и по света, да подпомогне техните стремежи за по-добро качество на живот в България“, споделят управляващите съдружници на агенцията – Патриция Кирилова и Дончо Георгиев.
Ще бъдат връчени призове в следните категории: Иновации в строителството, Луксозно жилищно, обществено и бизнес строителство, Най-добра строителна компания, Идеен проект, Реновирано строителство, Локация на годината и др. 


Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати