Новини Турагенции

Марбро турс пуска all inclusive пакет за Дубай

   
Марбро турс пуска all inclusive пакет за Дубай

Дубай (ОАЕ) е една от най-желаните дестинации и привлича хиляди туристи със запленителната си комбинация от ориенталски чар и модерната архитектура. Дубай е наистина неповторимо място. Някои са привлечени от екзотичните плажове и запленителната пустиня, други се наслждават на уникалните забележителности. Дестинацията държи някои от световните рекорди на Гинес и това несъмнено също е интересно за туристите. Сред най-впечатляващите рекордьори несъмнено са Бурж Халифа - най-високата сграда в света със своите 828 метра и Deep Dive Dubai - най-дълбокият басейн в света, който обхваща малко над 60 метра. Това е само една малка част от впечатляващите места в емирството.

“Друга причина Дубай да е толкова популярен сред туристите през 2021 г. е, че към момента ОАЕ е една от най-безопасните държави по отношение на COVID-19 в световен мащаб”, заяви за TravelNews Ваня Казанджиева, мениджър в туроператора “Марбро Турс”. Тя обясни, че към момента 75% от всички жители на дъжавата са преминали пълен цикъл на ваксинация, а конкретно в Дубай процентът е дори по-голям. “Впечатляващото е, че емирството е успяло да преодолее неприятното усещане на противоепидемиологичните мерки. В Дубай лесно може да се забрави, че пандемия изобщо е имало. Единственото напомняне е задължителното носене на маски в моловете”, подчерта Казанджиева.

Туроператорът “Марбро турс” организира две програми

в Дубай покрай септемврийските празници с начална дата 19 септември. Цените започват от 990 лв. и включват: двупосочен самолетен билет за маршрута София - Дубай с авиокомпания Fly Dubai, летищни такси, чекиран багаж до 20 кг, ръчен багаж до 7 кг, с размер 55/38/20 см, трансфери и 7 нощувки със закуска в хотел по избор на клиента. Казанджива потвърждава: “Това са хотели, с които работим от години. Обслужването е наистина неповторимо и тези, които за пръв път посещават Дубай, наистина ще останат приятно изненадани.”

Част от програмата на туроператора са и панорамна обиколка с екскурзовод на български език и посещение на “The View” – Palm Jumeirah. Туристите ще бъдат придружени от представител на туроператора по време на целия престой, а лицензирани екскурзоводи ще оредиставят информационни пакети на място.
 

За да осигури пълното спокойствие

на туристите си, “Марбро турс” предлага към екскурзиите си и две застраховки. Без допълнтиелно заплащане клиентите ще се възползват от медицинска застраховка с покритие и на COVID - 19 и застраховка „Отмяна на пътуване“, включваща и отмяна на пътуването поради COVID-19.

“Пуснахме още едно предложение, което е в

all Inclusive хотел

на същите дати. Българските туристи традиционно предпочитат такъв тип почивки, които до скоро не бяха достъпни в ОАЕ. Дубай от миналата година преструктурираха хотелите си и вече някои от тях предлагат усугата All Inclusive. Това наистина е нещо иновативно за дестинацията към момента и смятаме, че много българи ще заменят ежегодната си почивка в Турция с посещение на арабския мегаполис”, смята Ваня Казанджиева.

Цените на all Inclusive офертата започват от

1926 лв, като услвията са същите. Туристите ще пътуват с Fly Dubai по маршрут София -  Дубай - София  и ще бъдат настанени за 7 нощувки в четиризвездния RIU Hotel Dubai. По време на почивката гостите ще разполагат напълно със свободното си време и нямат включени никакви посещения в програмата.

Тези, които искат да опознаят Дубай в дълбочина могат да се възползват от допълнителните екскурзии, които туроператорът предлага. Сред развлеченията са разходка с яхта край палмата Jumeirah и Madinat Jumeirah, модерен круиз по Дубай Марина, сафари с джипове в пустинята и посещение на Burj Khalifa.

В заключение Казанджиева казва: “Традиционно септември е доста силен месец за Дубай, тъй като температурите се нормализират, но все още не е пиков сезон и цените са по-ниски. Българите обичат да ходят на екзотични почивки през ранната есен и за това очакваме силен есенен сезон”.

Йоана Шомова



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати