Новини Събития Хотели

На 16 септември започва фестивалът We Love Aerobics в Кранево

   
На 16 септември започва фестивалът We Love Aerobics в Кранево

„We Love Aerobics“ (Ние Обичаме Аеробиката) е спортна организация, която се занимава с организирането на фитнес фестивали в страната и чужбина. Една от основните цели на организацията е да накара повече хора да спортуват и да ги запознае с нестандартни тренировки като Зумба, Кангоо Джъмпс, Пилатес, ДенсЕкстрийм, КомбатЕкстрийм, Степ, Аероденс, Спининг. Тези и много други активности могат да бъдат изпробвани на фестивала “We Love Aerobics” в Кранево, който ще се проведе от 16 до 19 септември 2021 г.

 

Това е осмото поредното събитие,

 

организирано от We Love Aerobics. Треньорите очакват да пожъне голям успех и смятат, че фестивалът се превръща в едно от най-желаните събития за любители на движението. 4-дневният фестивал е подходящ за всеки, който обича да се движи, да се забавлява, да създава нови приятелства и да бъде вдъхновен от всичко това. Освен тренировките през деня, организаторите са подготвили и развлекателна вечерна програма и партита на плажа, за да се съчетае максимално полезното с приятното. 

Събитието ще бъде водено от някои от най-мотивиращите преподаватели. Тази година екипът се състои от Мартин Гаджев - директор на BFS Academy (Българска фитнес и спортна Академия) и основател на организацията "We Love Aerobics”, Симона Маринова - инструктор по групови и танцови тренировки, Мариана Манева - сертифициран Kangoо Power Silver инструктор, Надежда Антова - квалифициран инструктор по Zumba Fitness & Strong, Пламен Дончев - фитнес инструктор и гръцката поп дива Марина Сази.

 

Домакин на събитието ще е комплекс 

 

Therma Village - перлата на Северното Черноморие. Той е разположен на площ от 4 хектара и се състои от два петзвездни хотела с открити и закрити басейни с минерална вода, спа центрове с луга лечение, открит басейн с олимпийски размери, закрита ледена пързалка, предназначена както за професионални спортисти, така и за любители на кънките, осем луксозни двуетажни вили, специален корпус за настаняване „Therma Camp&Pool“ на спортисти и техните треньори, както и спортни площадки. Мястото наистина предоставя всичко необходимо за спортни занимания и пълноценни тренировки. През свободното си време гостите на хотела пък могат да се възползват от оборудван плаж, ресторанти, барове, пицария и паркова зона за отдих.

 

Фестивалният билет е на цена

 

 от 70 лв, а настаняването започва от 234 лв. Гостите на хотела ще отседнат на база All Inclusive, което им позволява да ползват басейните с минерална вода, термо зона (финландска сауна, парна баня), външно джакузи, фитнес, открити спортни площадки и безплатен вход на ледената пързалка. Включен към цената и е пълен пансион - Therma Village предлага закуска, обяд и вечеря (интернационална кухня); български алкохолни (определена марка) и безалкохолни напитки, минерална вода, кафе, чай. 

Регистрацията за събитието на “We Love Aerobics” вече е в действие. Желаещите могат да се запишат на сайта на организацията. След регистрация, резервацията ще бъдете препратена към хотела, където администратор ще се свърже с участниците чрез имейл, за да запази техните стаи.

Мартин Гаджев, организаторът на събитието, споделя: “Интересът към фестивала е огромен, но за съжаление местата са ограничени. За нас на първо място по важност е здравето на посетителите и ще съобразим тренировките и активностите с всички противоепидемиологични мерки.” Той допълва, че като компромисен вариант “We Love Aerobics” приветства спортуващите от близките градове да посетят фестивала, без да отсядат в хотела.

 

Йоана Шомова



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати