Новини Събития

Лили Иванова представя нов албум на концерт във Варна

   
Лили Иванова представя нов албум на концерт във Варна

Преди осем години варненският художник Валентин Тузсузов - Атин подарява на примата Лили Иванова своята картина “Чуй душата ми”. Тя изобразява музикант, който сякаш се е слял с цигулката си в своето изпълнение. Иванова толкова много харесва подаръка, че сега пуска миниалбум, вдъхновен от него. Той включва и песен, озаглавена “Чуй душата ми”. Музиката ѝ е написана от Веселин Веселинов - Еко, а Стефан Вълдобрев е автор на текста.

Новият албум на примата съдържа общо 5 парчета. Второто, което също е написано тази година като “Чуй душата ми”, е “Без контрол” по музика на Ангел Дюлгеров и текст отново на Вълдобрев. Две от останалите песни са своеобразна препратка към края на 90-те и началото на новото хилядолетие. “Животът” по музика на Иван Пеев и текст на Александър Петров за първи път е издадена през 1999 г. в албума “Частен случай”, а “Маската” с музика на Веселин Тодоров и отново с текст на Александър Петров е от “Илюзия, наречена любов” от 2003 г. Новият албум на Лили завършва с песента “Присъда”. Тя е направена през 1999 г. от Александър Кипров (музика) и Александър Петров (текст) и записана сега в аранжимент на Ангел Дюлгеров.

Премиерата на песните от “Чуй душата ми” ще бъде на концерта на Лили Иванова на 3 септември в Двореца на културата и спорта във Варна



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати