Събития

ABBA пусна билетите за първото си виртуално шоу

   
ABBA пусна билетите за първото си виртуално шоу

Предстоящият албум „Voyage”, който се предвижда да излезе на 5 ноември, е продължение на „The Visitors” от 1981 г. Това е последната издавана тава на легендарната шведска поп група

Шведската група ABBA, която се завръща на музикалната сцена след 40-годишна пауа, пусна в продажба билетите за първия си виртуален концерт догодина, предаде ДПА. Шоуто „Voyage” е планирано за края на май 2022 г. То ще се състои в нова супермодерна зала в Лондон, която все още се строи.

 Цената на билетите е между 32 и 367 британски лири, като включва и една нощувка в хотел.

 ABBA, която имаше огромен успех през 70-те години, обяви миналата седмица, че се завръща на сцената. Почитателите на групата няма да видят на живо любимците си Агнета Фелтскуг, Ани-Фрид Люнгста, Бьорн Улвеус и Бени Андершон, а техни холограми.

 Предстоящият албум „Voyage”, който се предвижда да излезе на 5 ноември, е продължение на „The Visitors” от 1981 г. Това е последната издавана тава на легендарната шведска поп група.

 Планираното виртуално шоу стимулира създаването на албума, който включва новите песни „I Still Have Faith In You” и „Don't Shut Me Down”. Той започна със записи през 2018 г., но се забави заради пандемията от новия коронавирус.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати