Новини Транспорт

България Еър с изкушаваща оферта и самолетни билети по 25 евро между София и Варна

  16.09.2021 16:07  
България Еър с изкушаваща оферта и самолетни билети по 25 евро между София и Варна

Националният превозвач “България еър” пусна изкушаваща оферта по полетите си между София и Варна. До 24 септември всеки може да закупи билет от София до морската ни столица или обратно само срещу 25 евро. В цената на самолетните билети се включва и възможността пасажерите да вземат със себе си безплатно 1 брой ръчен багаж до 10 кг, 1 дамска чанта или чанта за лаптоп, което заедно с ниската цена е и едно от големите предимства за пасажерите. В допълнение към цената е включен и безплатен check-in, както и всички такси, а за пътниците, които искат да имат повече лично пространство по време на полет има и специална промоция за билетите в бизнес класа.

Промо кампанията по вътрешната линия между София и Варна на „България Еър“ ще продължи до 24 септември и е валидна за пътувания, осъществени до 30 октомври. Всеки може да резервира полет в най-удобния за него часови интервал, тъй като авиокомпанията изпълнява до 4 полета между двата града дневно, давайки възможност да отидеш до единия град сутринта и да се върнеш в рамките на същия ден.

Повече подробности за всички актуални промоции на „България Еър“ може да откриете на уебсайта и социалните мрежи на „България Еър“. Билети може да закупите онлайн на www.air.bg, през мобилното приложение Bulgaria Air.

 

В унисон с мисията си да гарантира комфортно и сигурно пътуване всички полети на националния превозвач се изпълняват съобразно най-високите хигиенни изисквания в интерес спокойствието и здравето на всички пасажери и след стриктна дезинфекция със сертифицирани препарати и UV машина, която световното списание TIME определя като едно от най-иновативните изобретения за 2020 година.

Качеството на въздуха в самолетите се гарантира от специални филтриращи системи HEPA, които осигуряват постоянна циркулация на термично обработен въздух до над 200 градуса, ограничавайки евентуално разпространение на каквато и да била зараза по въздушен път.