Новини Транспорт

България Еър предлага продължение на лятото в Крит

   
България Еър предлага продължение на лятото в Крит

Националният превозвач “България Еър” обяви специална оферта за полети до гръцкия остров Крит. Мнозина искат да се насладят на последните слънчеви лъчи, тъй като лятото е към своя край. Крит е едно от тези райски местенца, където туристите могат достойно да изпратят лятото. Той е известен като островът на митовете и легендите. Но това не е най-впечатляващото нещо в него. Крит е петият по големина остров в Средиземно море и е едно от най-красивите места за морска почивка. Огромни предимство е, може да се стигне за по-малко от час от българската столица с полетите на “България Еър”. 

Крит изобилства от изящни

плажове с кристална вода, където всеки може да плажува спокойно от далеч от големите тълпи хора. Дарен с невероятна природа, скални масиви и незабравими гледки, той крие в себе си много диви кътчета. 

Няма по-подходящо място да го посетите от сега, защото националният превозвач „България Еър“ има текуща промоция по полетите си между София и най-големия критски град и административна столица Хераклион.

Самолетните билети на „България Еър“ между София и приказната дестинация започват от 59 евро в посока и са с включен до 10 кг. ръчен багаж, превоз на дамска чанта или чанта за лаптоп, безплатен check-in до 1 час преди полет и всички такси. Авиокомпанията изпълнява полетите си всеки четвъртък и неделя, осигурявайки възможност за дълъг уикенд на Крит или заслужена едноседмична почивка.

“България еър” са предвидили и предстоящия почивен ден - 22 септември, което прави възможността за събиране на последни слънчеви лъчи още по-изкушаваща.

Крит е перфектното място за

изпращане на лятото. Всички оферти за полети на „България Еър“ може да откриете в секция „Промоции“. Туристите от Източна България имат възможност да закупят билет от Варна и да прикачат в София.

Йоана Шомова



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати