Хотели

Българска вила във Велинград спечели световна награда

   
Българска вила във Велинград спечели световна награда

Световната организация Global Tourism Awards награди отличниците в луксозния сегмент в хотелиерството. Всяка година международно жури оценява номинираните хотели и награждава най-добрите в бранша.
Global Tourism Awards награди VILLA VUCHEV във Велинград в категорията: BEST LUXURY BOUTIQUE VILLA 2021, съобщиха от организацията.
Генералният мениджър на VILLA VUCHEV Ивайло Николов коментира: „За нас е голяма гордост да получим тази престижна награда. Тя отразява непрекъснатия ни стремеж да предоставяме изключително обслужване, което надминава очакванията на нашите гости. Тази висока оценка ни стимулира да продължим усилията на екипа за налагане на един нов и различен луксозен туристически продукт на българския пазар. Това е и признание за нашата дестинация Велинград, която е СПА столица на Балканите.“
VILLA VUCHEV е пет звездна елегантна вила със собствен стил, излъчваща уют с обзаведените си с вкус комфортни стаи във Велинград, България. Тази луксозна вила се намира в красивата Родопи планина на 700 метра надморска височина, в едно от най-добрите места за почивка в Европа – Спа столицата на Балканите.
Собственик е Николай Вучев, който е и в ръководството на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати