Новини Събития

Книгата, с която ще обиколиш света

   
Книгата, с която ще обиколиш света

Сигурно сте чели много пътеводители и пътеписи, разказващи за всякакви туристически обекти,с исторически и статистически данни. Може би си задавате въпроса с какво е по-различна тази книга и защо трябва да я прочетете? Защото тя не е обикновен пътеводител – тя е отражение на душата на един неуморен пътешественик, мечтател, кулинарен гид и умел разказвач на истории.
В „Професия ПЪТЕШЕСТВЕНИК“ Иван Кръстев е събрал 9 разказа от 4 континента, където главният герой е самият той. Всяко едно негово впечатление и емоция, което е изпитал по време на пътуванията си е сред редовете на книгата.
Това е един „коктейл“ от много пътешествия, с много любопитна информация за местата, посетени от автора. Това не е художествена измислица, не поредният пътеводител, не е някой роман – това е разказ за неспиращи приключения през погледа на един пътешественик.
Читателите ще се пренесат на различни места – като започнат приключението си от невероятните плажове в Тайланд, преминат през пясъците на Сахара и се изкачат на връх Ком. Ще плуват с делфини или ще са затворени в клетка с жив тигър, а защо да не пояздят и камила. Ще се разходят сред древните градове на маите в Мексико, сред голяма част от снимачните площадки на Star Wars в Тунис и сред високите небостъргачи на футуристичният Сингапур. Ще усетят емоцията от „най-щурия“ град в Египет - Кайро, както и магията на Ориента в Истанбул, където косите им ще бъдат разрошени едновременно от европейските и азиатските ветрове ... Но това не е всичко – всеки ще намери нещо за себе си!
Няма как да устоите на изкушението да не разберете какво ви очаква в тази пътешественическа вихрушка от разкази, към която е добавен и богат снимков материал, лично заснет от Иван Кръстев.
Ако още не си се потопил в приключението – сега е моментът!



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати