Събития

Във Варна ще се проведе пето издание на Туризъм Експо

   
Във Варна ще се проведе пето издание на Туризъм Експо

В периода 27-29 септември ще се състои петото издание на Туризъм Експо „Дестинация Варна". Събитието ще се проведе в Хотел и Казино Черно море. Изложението цели да породи дискусия. За организаторите е важно да се обсъдят важни актуални теми за индустрията и да сe отговори на въпросите, които обществото има. За пета поредна година събитието ще информира широката публика относно новостите в туристическия бранш. “Дестинация Варна” създава възможност за изграждане на полезни контакти. 
 

Организатори на събитието са агенцията за маркетингови комуникации ProVox и Варненската асоциация на ресторантьорите и хотелиерите (ВАРХ), с партньорството на Община Варна. Тази година "Туризъм Експо Дестинация Варна" е и с участието на Асоциацията на Българските Черноморски Общини (АБЧО).

 В трите дни на изложението фирмите - изложители ще представят своите услуги и продукти. В рамките на експото ще се проведе международна конференция посветена на „Варна – 100 години курортен град“. Събитието ще се излъчва и онлайн в youtube канал. За първа година в изложението ще има и международно участие - Център за екологична подкрепа в туризма – Румъния и Дирекция Туризъм към община Измаил, регион Одеса в Украйна. В дискусиите ще се включат и експерти в туризма от Турция и Гърция.

Изложението ще представи туристически компании, хотели и хотелски вериги, фирми за хотелско и спа оборудване, висши и средни училища в областта на туризма, както и всички останали участващи в разработването на туристически продукт. Експертите в областта на туризма ще споделят ценна информация по време на конференциите, а темите са съобразени с актуалната туристическа обстановка. 

TravelNews е медиен партньор на събитието.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати