Новини Турагенции

Туроператорът Планет обяви чартър до Лапландия за Нова година

   
Туроператорът Планет обяви чартър до Лапландия за Нова година

Туропероторът "Планет" (опериращ под бранда Planet Travel Center) обяви чартър до Лапландия за Нова година. Това съобщи за TravelNews Дарина Стефанова, управител на компанията. Полетите са 29.12.2021 г. и връщане на 3 януари 2022 г. с European Air Charter. Цените на пакета започват от 1543 евро на човек в двойна стая в зависимост от избрания хотел. Включени в него са самолетен билет София - Рованиеми - София, летищни такси и кетеринг, трансфери летище - хотел - летище, 5 нощувки в избрания хотел на съответната база изхранване, екскурзия до селцето на Дядо Коледа и Санта Парк. Има гид на руски или английски с преводач на български език. Влизат още новогодишна вечеря в ресторанта на избрания хотел на 31.12.2021.ч, медицинска застраховка с минимално покритие 10 000 евро. Представител на фирмата ще пътува с групата.

По време на програмата можете да изберете следните екскурзии, които се заплащат допълнително:

  • “На гости на троловете”

  • “Екскурзия до Еленскатa ферма”

  • "Посещение на арктическия зоопарк Рануа"

  • “Посещение на ферма за хъскита”

  • “В търсене на Снежната кралица”

  •  Круиз с ледоразбивач в Швеция

  • "В търсене на Северното сияние"

  • Посрещане на Нова година в Санта парк с вечеря (партито започва в 20.00 ч и приключва в 00:30 ч., настаняване 1-ва категория, цената включва: вечеря на блок-маса, музикално шоу, среща с Дядо Коледа и възможност за снимка/видео с него, чаша шампанско или безалкохолна газирана напитка, магическо шоу на основната сцена, Новогодишна елф дискотека, всички атракции в Санта Парк, посещение на пощата на елфовете, магазина със сувенири на елфите, посещение на Ледената галерия и Ледения Бар в компанията на Ледената кралица, ползване на магическата пързалка неограничено, Елф училище, посещение на пекарната за сладки, позволено е снимането със собствена камера).

Туроператорът "Планет" традиционно прави програми до Лапландия, които са особено търсени от семействата с деца. "При п осещението на селото на Дядо Коледа се отива в пощата на Дядо Коледа, където можете да изпратите истинско писмо с желания за следващата Коледа", обясни Дарина Стефанова. След това се разглежда офисът на Дядо Коледа и запознаване с истинския Дядо Коледа, посещение на сувенирните магазини в селото. 

Впечатляващо е прекосяването на Северния Полярен Кръг. На всички "герои" се връчва сертификат за това събитие. Децата се впечатляват от пещерата на приказните елфи. Тук ги очакват много развлечения. „Магическо влакче” ще ви понесе през четирите годишни времена, в подземни работилници и училище за елфи, което очаква нови ученици, от където всички "випускници" ще получат почетното звание "Елф – истински помощник на Дядо Коледа. Така веднага ще могат да пристъпят към приготвянето на подаръци. В допълнение е предвидена програма с елфски танци и дискотека. В парка е интересно както за деца, така и за възрастни.

Мирослав Иванов



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати