Турагенции

Исторически първи полет е организиран на 23 октомври от София до Кабо Верде

   
Исторически първи полет е организиран на 23 октомври от София до Кабо Верде

Кабо Верде е островна държава, разположена близо до бреговете на Западна Африка. Известна е най-вече с топлия климат и плажовете си, с перфектни условия за кайт сърф. Кабо Верде е едно от най-трудно достъпните места, заради редките полети. Дестинацията е непозната, вълнуваща, екзотична и романтична, а субтропичният климат я прави идеална за почивка през цялата година. Тук туристите търсещи плажове, приключения и автентично изживяване ще бъдат приятно изненадани от неповторима атмосфера на достъпни цени. Остров Сал предлага страхотни плажове, пясъчни дюни и прекрасни условия за каране на сърф и уиндсърф. Дестинацията е изключително спокойна, а дори в най-посещаваните курорти като Санта Мария, няма огромни тълпи от туристи. Посетителите на Кабо Верде обикновено се чувстват сякаш целият остров е само за тях.

 

 

Туроператорът “Luxutour” предлага 

 

чартърна програма до Кабо Верде през октомври, която е съвместна с още една компания Condor holiday. Екскурзията е с начална дата 23 октомври и се състои от 8 дни и 7 нощувки в някои от най-добрите хотели. Туроператорът е подбрал 5 хотела, които предлагат всичко необходимо за една незабравима почивка. Всеки от хотелите е на пешеходно разстояние от плажа и разполага със собствен басейн - идеално за онези, търсещи спокойствието и активната почивка. Петър Стоянов, управител на “Luxutour” гарантира: “Това са някои от най-добрите хотели по световни стандарти. Погрижили сме се да изберем места, предлагащи всевъзможни удобства. Обслужването и чистотата също са на изключително ниво”. Измежду хотелите попадат 4- и 5-звездни комплекси, за да могат клиентите да избират измежду по-бюджетни варианти и луксозни специални предложения.  

 

 

Цените започват от 799 евро 

 

и покриват самолетен билет за полет София - Остров Сал, Кабо Верде - София с авиокомпания “България Еър“с включени летищни такси и чекиран багаж в размер на 15 кг.на човек, 7 нощувки в избран от клиента хотел на съответната база изхранване, трансфер летище-хотел-летище и медицинска застраховка с покритие Ковид на стойност 10 000 евро със ЗК „Евроинс“.  

Любителите на по-авантюристичните ваканции могат да се възползват от допълнителните екскурзии, които “Luxutour” предлага. След пристигането в хотела ще се проведе информационна среща за планиране на екскурзиите, където всеки ще може да посочи активностите, които представляват интерес за него. Сред предложенията са обиколка на остров Сал и най-големите му забележителности, SPA във солните мини на вулкан Педра де Луме, тур с бъги по черни пътища, глина, пустини от вулканична скала, златисти плажове и диви дюни и морска обиколка с катамаран “Арматоре”.  Това са само част от приключенията, които Капо Верде предлага. Дългите слънчеви дни, топлото време и спиращата дъха природа предполагат релаксиране на плажа и множество разходки. 

Кабо Верде е добре пазена тайна сред екзотичните почивки. За разлика от Бали и Малдиви в Кабо Верде няма тълпи от туристи, а цените са останали ниски. Островите събират някои от най-разнообразните гледки на света - плажни пейзажи, скалисти планини, тропически долини и вулкани. Няма друго място на света, което да предлага такъв голям букет от преживявания и възможности! Екскурзия до Кабо Верде е перфектната възможност за морска почивка през есента, за онези, които копнеят за още мигове на слънце и край морето.

 

Вижте на живо плажа:

 
https://www.webcamtaxi.com/en/cape-verde/sal/santa-maria-harbour.html


Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати