Транспорт

БХРА подкрепя националния протест на превозвачите

   
БХРА подкрепя националния протест на превозвачите

Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) подкрепя националния протест, организиран от Националната конфедерация на автобусните превозвачи, който ще се проведе в цялата страна на 28 септември между 10 и 12 часа.

От БХРА са категорични че подкрепят колегите си в усилията им да защитят правото си на труд и призовават и своите членове да подкрепят праведливите искания на протеста под форма, която преценят.

Неколкократно сме заявявали, че здравните мерки, налагани на бизнеса трябва задължително да бъдат придружени от икономически и социални за запазване на служителите и оцеляване на фирмите, припомнят от БХРА.

Наясно сме, че обстоятелствата в страната са трудни и е най-важно да бъдат опазени здравето и живота на хората, но здравните мерки не трябва да блокират работата на бизнеса и то само на отделни сектори от него, подчертават от БХРА.

От организацията са категорични, че ще продължат да предприемат всички позволени от закона действия, за да гарантират правото на работа на компаниите и на своите служители.



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати