Събития

Катарско списание рекламира България

   
Катарско списание рекламира България

Катарското списание „Al Dana”публикува на корицата на своето печатно издание за месец август материал, промотиращ България като атрактивна туристическа дестинация.
Публикацията е озаглавена „За любителите на очарователна природа. Много причини да направите България своя следваща дестинация“ и е разположена на 5 страници със снимков материал, съобщиха от туристическото министерство.
Авторите на статията акцентират върху живописните планински природни дадености на страната ни, културно-историческото наследство и традиционното гостоприемство. България е представена като сигурна и лесно достъпна в ценово и транспортно отношение дестинация.
Положителен отзвук за страната ни бе публикуван и в социалните мрежи на инстаграм профила на известната катарска влогърка – Алфтуун Ал Джанахи ( AlFtoon Al Janahi), която посети България през юли тази година. Потребителката има 158 хил. последователи и се радва на засилен интерес в социалните мрежи в Катар. Отразени са нейни посещения на Седемте рилски езера, Каньонът на водопадите край Смолян, Рила фън парк, Парк за танцуващите мечки в Белица и Банско, където взима участие в кулинарен курс.
Публикациите идват на фона на засилващия се интерес от страна на жители на Катар да посетят България и необходимостта от целево институционално промотиране на туристически продукт в профилирани местни изложения.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати