Новини Турагенции

TourSkills залага на ски ваканции в Италия и Австрия през новия сезон

   
TourSkills залага на ски ваканции в Италия и Австрия през новия сезон

С наближаващата зима все повече туристи се интересуват от ски почивки. Зимните спортове са сред любимите занимания на много европейци. И неслучайно! Европа предлага някои от най-хубавите ски писти в световен мащаб. Сред най-популярните дестинации за зимни спортове са Австрия, Швейцария, Италия и Франция.

Val di Fassa е един от най-добрите ски региони в красивите Доломити – част от Италианските Алпи, разположен в Североизточната част на провинция Трентино. Ски пистите там се простират на стотици километри и всеки фен на спорта ще се чувства удовлетворен от ваканцията си там. Туроператорът “TourSkills” има нови предложения точно за този район.

Компанията предлага вълнуваща зимна почивка на атрактивната цена от 817 евро на човек. Планирани са три програми в следните периоди: 8 -15 януари 2022, 15 - 22 януари и 29 януари - 5 февруари. В пакета са включени 7 нощувки в хотел по избор на клиента, 6 дневен ски пас Доломити Супер Ски, закуски на блок маса, вечери по 3 степенно меню, салатен бар, гала вечеря веднъж седмично, стая за съхранение на ски екипировка и ски гардероб за 6 дни на долна станция на лифт COL RODELLA. “TourSkills” работят с 3 хотела в района:  Alpi, Monte Ginners или Crepes de Sela. Всеки от тях е с изпитано качество. При пристигане в хотела туристите могат да си закупят едноседмична карта на стойност 6 евро, която им позволява да ползват организиран транспорт до всяка от пистите. 

Ценителите на зимните почивки знаят, че няма нищо по-хубаво от това след дълъг ден на пистата да се освежиш в СПА комплекс. Хотелите разполагат с такъв и гостите могат безплатно да ползват финландска сауна, парна баня и релакс зона. 

Единственият минус е, че “TourSkills” не осигуряват транспорт до курортите. Катя Вълева, маркетинг и продажби в “TourSkills” разкрива, че това е така, защото фирмата не се стреми да предлага low-cost екскурзии. Фокусът на туроператора е предлагането на лична и луксозна почивка. “90% от клиентите ни са дългогодишни. Те са предимно среден клас и нагоре и знаят, че програмите отговарят на цена-качество. Именно това ни вдъхнови да организираме екскурзии без транспорт - по този начин всеки пътува с личен автомобил, в удобно за него време. Разбира се, при нужда съдействаме с уреждането на полети и трансфери”. 

Разстоянието от София до Кампитело ди Фасса е около 1269 км, което прави дестинацията достъпна. “Семействата и приятелските компании обикновено пътуват с коли. Някои хора могат да вземат разстоянието на един път, други предпочитат да нощуват по средата на пътя и да си починат. Ние можем да организираме междинна нощувка в Словения. Туристите са оставали доволни през изминалите години - пътят е предимно по магистрала и не ги натоварва прекалено”, обобщава Вълева. За пътуващите с личен автомобил е осигурен и безплатен достъп до паркинг на хотела. 

Туроператорът предлага почивки и в два от най-красивите австрийки региони. Уникалният ски курорт Ишгъл разполага с 365 километра писти, 515 хектара площ на склона, над 65 въжени линии и лифтове, които очакват да бъдат покорени. Само на 100 км от величествения град Залцбург се намира и Salzburg Super Ski Erea, където туристите могат да се насладят на уникално преживяване - спираща дъха почивка сред ледници, планини и езеро в ZELL AM SEE, KAPRUN, SAALBACH и KITZBUHEL в Австрия. Посетителите ще могат да се насладят и на невероятните гледки на ледника Кицщайнхорн (Kitzsteinhorn), който се достига впечатляващите 3203 м височина.  

Предложенията за Австрия започват от 953 евро на човек. Цената включва: 7 нощувки в Hotel Klawunn 3* или Hotel Zonyaja 3*, 6 дневен ски пас - Salzburg Super Ski или SKI CLASSIC - SILVRETTA SKIPASS, 7 закуски и вечери, депозит за ски карта, която се възстановява на касата на ски лифтовете при връщане на пластиката, безплатен паркинг, стая за съхранение на ски екипировка, достъп до СПА център – парна баня, био сауна, финландска сауна, масажни душове. 

“Уникалното за нашите хотели е, че са малки и семейни в планински градчета и лично сме ги посетили. Отговарят на всичките ни изисквания за качество и от години работим с тях. Изпращали сме там както индивидуални клиенти, така и групи. Всички остават очаровани”, изтъква Вълева. Тя споделя още, че “TourSkills” предлагат абсолютно автентично преживяване. Това не е почивка в голям хотел с база от 2000 легла. Точно обратното, в хотелите се приготвя домашна храна и се усеща чувство на сплотеност и уют. Обстановката е допълнена и от естествения сняг, затрупал близките върхове. “Всички, предложени от нас писти, са в непосредствена близост го глетчери, което гарантира естествен сняг и пълноценна ски/сноуборд програма”, допълни Катя Вълева. 

Няма нищо по-хубаво от ден на пистите, изпълнен с приключения и забавления. Рецептата за перфектна почивка включва и релаксиращи СПА процедури, вкусна храна и добра компания. Ски ваканция в Италия или Австрия е идеалната възможност за приятно прекарване и създаване на незабравими спомени!

 

Йоана Шомова



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати