Новини Транспорт

България Еър пусна промоция до Атина за 52 евро

   
България Еър пусна промоция до Атина за 52 евро

Планирай своето пътуване до/от Атина с „България Еър“. Националният превозвач обяви промоция до гръцката столица. Еднопосочен билет по отсечката София - Атина е на цена от 52 евро или Атина – София за 75 евро. Двупосочният билет София - Атина - София или Атина - София - Атина е 129 евро.  

Възползвай се от най-ниските ни цени за самолетни билети до гръцката столица с включен ръчен багаж до 10 кг + дамска чанта/лаптоп. Посочените цени включват всички такси; 1 бр. ръчен багаж до 10 кг + 1 дамска чанта/лаптоп; безплатен check-in. Цените са валидни при наличие на свободни места в промоционалната класа. В зависимост от издателя на билета може да бъде добавена такса за издаването му.

Чекиран багаж може да се добави и заплати преди полет на летище или в офис на издателя на билета. Цена на първо парче багаж до 23кг 20 евро на посока. За да си осигурят по-голяма сигурност и лично спокойствие пътниците ни могат да се възползват от някоя от нашите допълнителни услуги срещу заплащане: избор на седалка с повече пространство; избор на седалка по-близо до изхода; резервиране на съседна седалка; upgrade до бизнес класа.

Освен онлайн на www.air.bg  и мобилното приложение Bulgaria Air, билети могат да бъдат закупени през офисите на авикоомпанията в страната и чужбина, както и през агентската мрежа.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати