Новини Турагенции

Анталия ще посреща туристи по Коледа и Нова година

   
Анталия ще посреща туристи по Коледа и Нова година

Турция остава сред фаворитите за почивка на българите и през 2021. Броят на туристите посетили турския курорт Анталия от началото на настоящата 2021 година достигна 8 038 761 души. Именно добрите условия, чудесното обслужване и множеството предложения за дестинацията я правят толкова атрактивна. Традиционно туристите избират Анталия за лятна почивка край брега на морето, но мястото е популярно и за коледните, и новогодишните празници. 

Мартина Найденова, маркетинг мениджър в туроператора “Абакс”, споделя: “В последните години Анталия е една от най-желаните дестинации за Коледа и Нова година. Това се дължи на топлото време, по-високите температури в сравнение с България, както и на отличното обслужване.” Туроператорът е подготвил две програми спрямо предпочитанията на всеки един турист. Очаква се голям интерес и пълни хотели.

Едната програма е автобусна, с тръгване от София, Пловдив и Пазарджик. 

Датата на отпътуване е 28.12.2021 г., а цените започват от 669 лева. 

Пакетът включва двупосочен трансфер от/до Анталия с лицензиран комфортен автобус, 4 нощувки на база Ultra All Inclusive в хотел TUI Magic Life Jacaranda 5*, новогодишна гала вечеря, парти, брънч и after парти. “Хотелът е без забележка, с отлични оценки и ненадминато обслужване”, изтъква Найденова.

Втората опция, която „Абакс“ предлага е с директен полет от София. Цените започват от 762 лева, като се предлагат две дати - за Коледа (22.12) и за Нова година (29.12.). Пакетът включва самолетен билет София – Анталия – София с директен чартърен полет с Еuropean Air Charter, летищни такси, регистриран багаж 20 кг и 5 кг ръчен багаж, трансфер летище – хотел – летище,  4 нощувки на база All Inclusive в хотел по избор на клиента и празнична гала вечеря. За тази екскурзия “Абакс” са подбрали два хотела - четиризвездния DREAMWORLD HILL и петзвездния TUI Magic Life Jacaranda.

Найденова гарантира, че независимо който изберат, туристите ще прекарат празниците си незабравимо и партито ще е на ниво. Всички хотели разполагат с добре обособени СПА зони и няма нищо по-удовлетворяващо от релаксиращи процедури през зимата. Туристите ще могат да се възползват безплатно и от турска баня, сауна и фитнес.

“Абакс” са се погрижили за пълното спокойствие на туристите и им осигуряват както медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс с Евроинс, така и застраховка с „Отмяна на пътуване“, по всяка от програмите. По време на целия престой българите ще бъдат придружени от представител на туроператора. 

Турция е страна със забележителна природа и култура и е редно при посещение на Анталия да се разгледат и близките забележителности.

“Абакс” организира допълнителни екскурзии, които могат да запознаят туристите с един от най-красивите древни римски градове - Сиде, Памуккале “Замъкът от Памук” и същниския стар град на Анталия. 

Обслужването ще остави всяка домакиня спокойна. Турция е перфектното място, където може да релаксирате и да оставите организацията изцяло в чужди ръце. Персоналът на “Абакс”, DREAMWORLD HILL и TUI Magic Life Jacaranda вярват, че Коледа и Нова година ще са незабравими с тяхна помощ.

 

Йоана Шомова



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати