Хотели

Хотел Палас в Свети Влас е в надпревара на Balkan Awards of Tourism Industry 2021

   
Хотел Палас в Свети Влас е в надпревара на Balkan Awards of Tourism Industry 2021

Бутиковият хотел „Палас“, перла на яхтеното пристанище в Свети Влас и истинско вдъхновение за онези, които търсят уникалното и впечатляващото, е сред финалистите за седмото издание на годишните награди Balkan Awards of Tourism Industry 2021, съобщава ВИП Комюникейшън.
Събитието, което ще отбележи значимите постижения на компаниите, които  работят в най-важната сфера за развитието на полуострова и най-засегната от Ковид-кризата, ще се състои на  02.12. 2020 г. от 20 ч. в емблематичния 5-звезден хотел Маринела.
Прилагайки опита на световните вериги и умело балансирайки между качество и цена, хотелът оправдава очакванията за първокласно преживяване с внимание към всеки детайл, грижа и специално отношение.
Разположен на първа линия, „Палас“ предлага високо качество и ексклузивно обслужване в своите елегантно обзаведени 30 стаи и един VIP-апартамент. Всяка година хотелът обновява своята визия и интериор като залага на дребните детайли, защото точно те провокират гостите и превръщат престоя им в запомнящо се удоволствие.
Вниманието на гостите е привлечено и от ресторант „Адмирал“ - за да наситят сетивата си с истински кулинарни удоволствия, а лоби барът и „Мармалад“ върху открития басейн на хотела, предлагат богата гама от авторски коктейли и музикални изненади. „Палас“ е перфектният домакин за специални събития.
Това е едно от най-достъпните места, когато става въпрос за ваканция 5 звезди. Завладяващите гледки, чудесните плажове, шикозните бутици, богатият избор от заведения и крайбрежният булевард вдъхват на мястото спокойствие, изтънченост и дават възможност за разнообразни активности. Тук са отсядали много наши и чужди знаменитости, които са очаровани от специалното отношение, дискретност и гостоприемство.
По време на церемонията ще бъдат връчени призове  в категории за местна власт с развитие на туризма, за иновации и инвестиции, за социална отговорност , както и за Фестивален, Културен, Бизнес, Здравен, СПА и Еко туризъм. Ще бъдат отличени също най-добрите туристически дестинации, най-добрите 3-4-5 звездни хотели, туристически агенции и др.



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати