Новини Турагенции

Кои са най-изгодните почивки в Руал Травел?

   
изгодни почивки

Есента и дъждовното време никога не биха ни попречили да пътуваме и да се насладим на красивите есенни цветове, уюта и задушевната атмосфера, които придружават този сезон. Но когато и да пътуваме, обмисляме и избираме желаната от нас екскурзия по много фактори, като един от тях винаги е сумата, която ще ни коства, за да се насладим на приказна ваканция. Често се притесняваме, когато започнем да пресмятаме разходите и това може дори да ни откаже да предприемем пътуване. 

Може би затова се обръщаме към туристическа агенция, но тук отново възникват притеснения и въпроси – коя агенция, добра ли е тя, четем ревюта, проучваме и все пак не знаем към кого да се обърнем. За да Ви спестим притесненията, ще Ви запознаем с туристическа агенция Руал Травел, които имат дългогодишен опит, лидер са в бранша и най-хубавото – обичат промоциите и грижата за своите клиенти.

Какви почивки предлагат Руал Травел и защо да изберете тях?

Руал са една от най-големите и успешни туристически агенции у нас, с дългогодишен опит и изградена репутация.  В сайта им можете да откриете изобилие от почивки и екскурзии, и да направите своя избор според предпочитанията си – чужбина, България, със самостоятелен транспорти или в група, както и да се възползвате от промоционалните им почивки.

Най-изгодните екскурзии включват градове като:

- Прага;

- Рим;

- Истанбул;

- Загреб;

- Албания;

- Барселона.

И всички те са планирани в разгара на Коледните празненства. Ще имате щастието да се насладите на Коледни базари и празнични гледки и всичко това на значително евтини цени! Пътуването с агенция гарантира спокойствие, грижа за Вас самите, изгодни условия на пътуване, които сами не бихте могли да намерите и релаксиращи почивки, чиято организация е в ръцете на друг. Вашата задача е само да се наслаждавате и забавлявате. 

Пътуването по време на празници и в сезон, когато всички се втурват да пътуват може да бъде притеснително, но затова можете да поверите организацията на доверена компания. Хубавото на пътуването по това време на годината е, че са налице сезонни намаления, които да Ви зарадват!

Кои са най-добрите оферти?

Освен с впечатляващи целогодишни предложения, агенцията се слави и със своите изгодни сезонни оферти. Както казахме, студените месеци никак не са по-малко подходящи за пътуване. Можем да се насладим на страхотни почивки през цялата година. Руал Травел знаят това и се стараят да направят всяко пътуване незабравимо и приятно.  С наближаването на зимата, Коледните и Новогодишни празници, е хубаво от рано да направим своя избор и да заявим желание за пътуване, затова побързайте и грабнете намаленията! Туристическата агенция предлага страхотни оферти за почивки в топ дестинации като:

- Ница;

- Милано;

- Тоскана;

- Верона.

На тези приказни места в чужбина можете да прекарате незабравими изживявания и да се насладите на западните празненства около празниците. Както казахме, хубаво е да вземем решение от рано, за да може да се запишете навреме и да се възползвате от офертите, които включват 100 лв. отстъпка на човек!

Можете да се запознаете с промоциите и да резервирате своите почивки онлайн на сайта на туристическа агенция Руал Травел или да посетите техен офис – имат офиси из цялата страна, конкретните адреси можете да откриете отново онлайн!



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати