Новини Събития

Huawei и trivago ще си партнират при разработване на нови решения за пътуване

  29.10.2021 08:47  
Huawei и trivago ще си партнират при разработване на нови решения за пътуване

trivago, водеща глобална платформа за търсене на оферти за настаняване, и Huawei - един от най-големите доставчици на инфраструктурни решения в областта на информационните и комуникационни технологии, и смарт устройства в света, обявиха партньорството си в развитието на продукти за пътуване в рамките на платформата HUAWEI Mobile Services, върху която е базиран и наскоро обявеният смарфтон HUAWEI nova 9.

Приложението trivago бележи премиерата си в AppGallery, като позволява на потребителите в реално време да сравняват милиони оферти за настаняване в света, от стотици платформи за резервации, за да направят най-добрия за тях избор на страхотна цена. Към днешна дата trivago предлага повече от 5 милиона хотела и алтернативни опции за настаняване в 190 държави.

По данни от септември, 2021 г., AppGallery се радва на разнородна глобална аудитория от 580 милиона активни потребители на месец, в над 170 държави. През 2020 година AppGallery бележи 384.4 милиарда дистрибуции на приложения, което е 120% ръст спрямо 2019 година.

В допълнение на това, trivago и Huawei ще разработват заедно решения за извеждане на спонсорирани резултати при търсене на хотели в Huawei Petal Search и Petal Maps. Това ще даде на потребителите на Huawei по света директен достъп до избрани от тях доставчици на решения за пътуване, в рамките на максимално гладко потребителско изживяване. Премиерата на trivago в Petal Search е на 29 октомври.

„Huawei е сред световните лидери в областта на мобилните устройства и технологии и ние сме изключително развълнувани да си партнираме в разработването на решения за настаняване като част неговата Petal екосистема“, сподели Аксел Хефер, Изпълнителен директор на trivago. “Развивайки съвместно функционалността на Petal Search, Petal Maps и AppGallery, ние допринасяме за цялостното развитие на решенията за пътуване по света.“

„Щастливи сме да си сътрудничим с trivago, един от водещите световни доставчици на търсене на места за настаняване и сравняване на цени.  Вярваме, че това партньорство ще ни позволи заедно да предлагаме първокласни решения на пазара, допълва Уилям Тиян, президент на Huawei Consumer Business Group за Западна Европа.