Новини Транспорт

Израелската авиокомпания Arkia ще прави чартъри до Пловдив

   
Израелската авиокомпания Arkia ще прави чартъри до Пловдив

Oт 1 ноември 2021г. влиза в сила зимното разписание на полетите от/до летище "Пловдив". През ноември авиокомпания "Райън еър“ ще изпълнява полети по разписание до Лондон (Станстед) – два пъти седмично в дните понеделник и петък. От декември полетите до Лондон (Станстед) ще се изпълняват 3 пъти седмично, включително и в сряда.

От 18 декември 2021г. стартират редовни полети и до дестинацията Дъблин, които ще се изпълняват всеки вторник и събота. Резервации може да се извършват на официалния сайт на авиокомпания "Райън еър“.

От 3 ноември 2021г. започват редовни полети на авиокомпания "Уиз Еър", които ще се изпълняват до дестинациите Лондон/Лутън три пъти седмично в дните понеделник, сряда и петък, Меминген/Мюнхен Запад - всеки вторник и събота и Дортмунд - сряда и неделя. Резервации може да се извършват на официалния сайт на авиокомпаия "Уиз Еър".

От януари до март 2022 г. израелската авиокомпания "Аркиа“ ще изпълнява чартърни полети от/до Тел Авив съответно до летище Пловдив. Тя ще води туристи основно на ски туризъм в Пампорово. Други ще остават на хазартен туризъм в Пловдив.



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати