Турагенции

Sharky Adventure пуска чартър за ски до Доломитите

   
Sharky Adventure пуска чартър за ски до Доломитите

Регионът на италианските Доломити предоставя едни от най-живописните и големи ски писти в целия свят. Планинската верига предлага някои уникални гледки и ентусиастите съветват всеки запален по зимните спортове да посети мястото поне веднъж в живота си.

Dolomiti SuperSki е пропуск, който дава достъп до 12-те най-добри ски курорти в областта. Това го прави най-голямата ски зона в света, с неговите 460 лифта и гондоли и 1220 км писти. В района има общо 403 заведения за хранене и 4 музея за разглеждане. Зоната на Dolomiti Superski е наистина впечатляващо уредено място, където туристите могат да се насладят на зимни спортове, заобиколени от всички нужни удобства. 

Sharky Adventure, който е бранд на туроперапора Wonder travel, предлага едноседмична екскурзия именно до там. Кирил Джаров, управител на бранда споделя: “Миналата година също акцентирахме върху Доломитите като зимна дестинация. Туристите останаха изключиелно доволни и след като толкова много им хареса, решихме, че е редно да повторим. Доломитите са изпитаната класика в ски почивките и няма как да пропуснем!”

 

Туроператорът предлага ски програма в периода 9 и 16 януари 2022. Тя е на цена от 769 евро. В нея е включен чартърен полет с European Air Charter от София до Тревизо и обратно с ръчен багаж до 5 кг, чекиран багаж до 15 кг, спортна екипировка (ски обувки, щеки, 1 чифт ски/сноуборд, обувки, каска, очила, протектори). Джаров съветва: “Добре е всеки, да прибере екипировката си в ски/сноуборд калъф, който да е надписан. По този начин можем да избегнем загубен или разменен багаж”.

 

Към пакетната цена влизат и трансфери с лицензиран автобус летище-хотел-летище и 7 нощувки в 3-звездния Hotel Reggin E Fassa. “Хотелът е изключително подходящ както за компании, така и за семейства. Освен със СПА и сауна, характерни за всички ски хотели, Reggin E Fassa е оборудван с детски кът и караоке бар”, допълни Джаров. В хотела гостите ще могат да се насладят на богата закуска и обилна вечеря на бюфет. За максимална сигурност на клиентите си “Sharky Adventure” предлагат към пакета и медицинска застраховка.

 

Туристите ще трябва да заплатят допълнително градска такса 2,47 евро на ден, застраховка “Отмяна на пътуване” на стойност 60 лв. и 6 дневна ски карта. Dolomiti Superski картата е на цена 305 евро за възрастен, 214,00 евро за младежи  (родени след 30.11.2002), 137 евро за деца (родени след 30.11.2010), 275 евро за пенсионери (родени преди 30.11.1953) и безплатно за деца до 8 г. (родени след 30.11.2010) , придружени от двама възрастни, закупили ски пас за 6 дни. 

                                                            

Туропераотър предлага и уникалната възможност за посещение на СПА комплекса QC Terme. SPA веригата е награждавана за най-добра в Италия. Въпреки, че в хотела също има СПА, QC Terme предоставя наистина уникално преживяване със своите над 4000 кв.м, на 3 етажа, изпълнени с басейни, водопади, сауни, солни стаи и масажни помещения. За тези, които искат да се поглезят в студеното време - QC Terme, е идеалното място.

 

Доломитите ще допаднат на всеки скиор и като цяло почитател на зимата. На малко места в света може да се види подобна снежна приказка. Туристите ще са заобиколени от зеленина, величествени върхове и спиращи дъха панорамни гледки. Те са комбинирани с чудесно обслужване, 7 дни прекарани на пистите и топъл уют с приятели и семейство, Доломитите наистина ще са най-доброто решение за януари 2022.

 

Йоана Шомова

 



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати