Новини Хотели

Хотел Маринела предоставя безплатна нощувка през ноември

   
Хотел Маринела предоставя безплатна нощувка през ноември

Петзвездният хотел „Маринела София“ е една от най-емблематичните сгради в столицата и на светския живот в България. Несъмнено е перла на София. Хотелът е известен с уникалния си бутиков стил и множеството мероприятия, които организира. Разположен на повече от 30 000 квадратни метра, хотел „Маринела“ предлага различен начин на живот, концентриран около уелнес, комфорт и качествено обслужване. Гостите могат да се насладят на голям брой и разнообразни дейности и услуги, без да напускат границите му.

Едно от най-важните неща за персонала на хотел „Маринела“ в момента е здравето на гостите. Мениджърите налагат силни безупречни противоеподемични мерки, с цел намаляването на разпространението на Covid-19. Екипът работи по Green Apple политика, която се състои от внедряване на здравословни алтернативи към всички продукти на хотела, инсталирането на хигиенни станции, увеличаване многократно на честотата на почистване и дезинфекция и актуализиране на технологиите за почистване с електростатични пръскачки с дезинфектант за саниране на повърхности и предмети на територията на целия хотел.

В „Маринела“ освен безкомпромисна сигурност, ще откриете и най-актуалните ресторанти в България под един покрив. Всеки любител може да се поглези в някой от осемте барaа и ресторанта на територията на хотела. Там може да откриете и любимия на столичани нощен клуб “Мегами” с нови и вълнуващи изненади и още по-богата програма. 

Хотелът също така е домакин на много културни събития. В програмата му са включени множество важни обществени мероприятия в града, които привличат гости, знаменитости и медии отново и отново. Хитът несъмнено са годишните балове, но „Маринела“ е дом и на много благотворителни срещи, чествания по повод на кампании, модни ревюта, представяния на книги, сбирки на дамски клуб и изложби. 

През ноември кампанията на хотела носи името “Избягай от скуката”. Тя е активна до края на ноември и позволява на гостите да получат безплатна нощувка при резервирането на четири. Тези, които пък резервират три нощувки получават безплатен late check-out. Една невероятно възможност за луксозна почивка в сърцето на града.

За декември програмата е традиционна. Хотел „Маринела“ приветства всяка желаеща фирма да организира корпоративните си партита именно в някоя от залите на хотела. Също така “Маринела” планира грандиозна Нова година, изпълнена с танци, забавления и приятни моменти. 

Хотелът предлага не просто престой, а същинска наслада за сетивата. Подходящ за всеки, който иска да избяга от скучната градска реалност и да се потопи в микс от култури, архитектура и нетрадиционна кухня. 

 

Йоана Шомова



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати