Хотели

Maiva Hotel & Spa 4* в Охрид е в надпревара за Балканските туристически награди 2021

   
Maiva Hotel & Spa 4* в Охрид е в надпревара за Балканските туристически награди 2021

Туризмът обединява Балканите за седмото издание на годишните награди Balkan Awards of Tourism Industry 2021, като сред финалистите е една от любимите дестинации на българските туристи в съседна РС Македония, съобщава ВИП Комюникейшън.
Събитието, което ще отбележи значимите постижения на компаниите, които  работят в най-важната сфера за развитието на полуострова и най-засегната от Ковид-кризата, ще се състои на  02.12. 2020 г. от 20 ч. в  5-звездния столичен хотел Маринела.
Финалист за златните статуетки е 4-звездното бижу на брега на езерото - Maiva Hotel & Spa 4* в туристическия курорт Свети Стефан, на 4 километра от центъра на града и само на 50 метра от брега на езерото.
Хотелът разполага с 30 луксозни студиа, оборудвани с мебели за всекидневна, плазмена и сателитна телевизия, денонощна безплатна интернет връзка, климатик, минибар и тераса с изглед към езерото.
Предлага рум-сървиз, 24-рецепция и централно отопление. Стаите могат да бъдат регулирани, за да бъдат двойни или с 2 отделни легла, тройни или фамилни стаи. Паркингът е безплатен за гостите.
Хотелът разполага с кристална зала със 150 места, където гостите се наслаждават на разнообразие от специалитети от националната и международна кухня.
В рамките на хотела има телевизионна зала, коктейл бар и бар/ресторант на покрива с изглед към езерото. Има също открит басейн и СПА център с джакузи, турска баня, сауна, инфрачервена сауна и столове с горещ камък.
По време на церемонията ще бъдат връчени призове  в категории за местна власт с развитие на туризма, за иновации и инвестиции, за социална отговорност , както и за Фестивален, Културен, Бизнес, Здравен, СПА и Еко туризъм. Ще бъдат отличени също най-добрите туристически дестинации, най-добрите 3-4-5 звездни хотели, туристически агенции и др.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати