Новини Транспорт

Turkish Airlines с награда за най-добро бизнес пътуване

   
Turkish Airlines с награда за най-добро бизнес пътуване

Turkish Airlines, авиокомпанията, която лети до повече дестинации от всяка друга в света, спечели отличието „Най-добра корпоративна програма на авиокомпания“ със своята програма Corporate Club в наградите „Най-доброто в бизнес пътуванията“. Победителите се определят от читателите на сп. Business Traveler и публикуват в 14 различни региона на четири континента.

Годишните награди „Най-доброто в бизнес пътуванията“ се организират от сп. Business Traveler, а победителите се определят от гласовете на читателите на медията чрез специална анкета. Тази година се отбелязва 33-тата годишнина от старта на програмата, в която са представени най-добрите в туристическата индустрия, включително авиокомпании, хотели и компании за коли под наем, както и летища, програми за лоялност, голф курорти и круизни линии.

Председателят на Борда и изпълнителния комитет на Turkish Airlines, М. Илкер Айджъ коментира: „За нас не е изненада, че сме сред най-добрите в глобалната туристическа индустрия в проучването на читателите на Business Traveler. С нашата програма Corporate Club ние предлагаме удобства от световна класа, световноизвестното ни турско гостоприемство и първокласно обслужване на бизнес пътуващите по целия свят, като същевременно не спираме да се развиваме и подобряваме. Turkish Airlines ще продължи да бъде сред най-добрите в авиацията в света със своята силна полетна мрежа и несравнимо обслужване.“

Програмата Corporate Club на Turkish Airlines предлага на бизнес пътниците на авиокомпанията легендарното турското гостоприемство, съчетано с различни предимства, включени в програмата за лоялност. Знаейки, че времето е най-важният фактор за пасажерите, програмата предлага разширени опции за гъвкавост при закупуване на билети, достъп до специални пътнически салони на Летище Истанбул и допълнителен багаж. Членовете на Turkish Airlines Corporate Club могат да се насладят на релаксиращ полет със специалните седалки в бизнес класа, които се превръщат в удобно легло, както и на наградените гурме ястия, сервирани от легендарните „летящи готвачи“, и на безплатния достъп до Wi-Fi.

За Turkish Airlines:
Основан през 1933 г. с флотилия от пет самолета, днес Turkish Airlines, член на Star Alliance, разполага с 371 пътнически и товарни самолета и полети до 328 дестинации по целия свят, от които 278 международни и 50 вътрешни линии.
Повече информация за Turkish Airlines може да намерите на официалния уебсайт на компанията www.turkishairlines.com или в социалните й профили във Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn и Instagram.

За Star Alliance:
Star Alliance е основана през 1997 г. като първата изцяло международна асоциация за авиолинии, за да предложи достъп, признание и безпроблемно обслужване на всеки международен пътник. Редица награди, сред които „Air Transport World Market Leadership Award“ и „Best Airline Alliance“ от Business Traveller Magazine и от Skytrax, доказват, че асоциацията се приема добре на пазара. Членове на асоциацията са: Adria Airways, Aegean Airlines, Air Canada, Air China, Air India, Air New Zealand, ANA, Asiana Airlines, Austrian, Avianca, Avianca Brasil, Brussels Airlines, Copa Airlines, Croatia Airlines, EGYPTAIR, Ethiopian Airlines, EVA Air, LOT Polish Airlines, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Shenzhen Airlines, Singapore Airlines, South African Airways, SWISS, TAP Portugal, Turkish Airlines, THAI и United. В момента мрежата на Star Alliance предлага над 18 800 ежедневни полета до 1317 летища в 193 страни. Повече информация за StarAlliance може да намерите на официалния уебсайт www.staralliance.com.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати