Новини Турагенции

Нова година в Дубай е идеалното място за празнуване

   
Нова година в Дубай е идеалното място за празнуване

През последните години интересът към Обединените арабски емирства (ОАЕ) като туристическа дестинация нарасна многократно. Тя привлича с топло време и екзотика. Дубай със сигурност е най-разпознаваемият град и това съвсем не е случайно. Мегаполисът впечатлява и предлага много развлечения. Емирството е перфектният избор за онези, които търсят луксозна, но достъпна ваканция. Известно е с безкрайните си плажове и модерната архитектура, което несъмнено го издига сред най-забележителните места на Арабския полуостров.
Именно тези впечатляващи качества правят Дубай перфектната дестинация за новогодишната вечер. Настъпи моментът, в който всички започват да се чудят как и къде ще празнуват Нова година. Е, чуденето приключи!
Туроператорът “Дрийм холидейс” предлага невероятната възможност за посрещане на 2022 г. в Дубай. Цените започват от 1598 лв. на човек, като в пакета са включени самолетни билети София - Дубай - София с авиокомпания Fly Dubai, 15 кг чекиран багаж, летищни такси и трансфер от летището до хотела и обратно в лицензиран туристически автобус. За петте нощувки “Дрийм холидейс” са подбрали 10 от най-добрите хотели в региона. Клиентите имат свободата да изберат подходящия за тях хотел на съответната база изхранване. Предложенията варират от по-бюджетни такива до петзвездни луксозни комплекси в сърцето на Дубай. “Хотелите са с ненадминато качество и отговарят на всички изисквания. Високите оценки от посетителите определено са основатлени”, изтъкна Невена Николова, управител на туроператора.
По време на целия престой туристите ще бъдат придружени от представител на фирмата. Медицинската застраховка „Помощ при пътуване“ с покритие 5000 евро също е част от пакета.
В момента текат ранните записвания за програмата. Именно поради тази причина цените са толкова ниски. Дубай си струва да се посети, особено при тези достъпни предложения”, обясни Николова.
Туроператорът предлага същата програма и с начална точка Варна. Чартърът от там отпътува на 28 декември 2021 г. Тези, избрали да пътуват от Северното Черноморие, ще могат да се насладят на един ден по-дълга почика. Програмата е 6 дни - отново до 3 януари 2022 г.  
Без допълнително заплащане туристите ще могат да се насладят и на обзорна обиколка на Дубай с екскурзовод на български език. Продължителността на тура е между 4 и 5 часа и запознава с основните забележителности. Макар, че изглежда лъскав и нов, Дубай всъщност има запленителна история и си струва да бъда разгледана. Също така несъмнено е едно от най-интересните места в света, тъй като държи два уникални рекорда на Гинес. Небостъргачът "Бурж Калифа4 е сред символите на Дубай. Към момента това е най-високата сграда в света. Туристите могат не само да посетят кулата, но и да се качат на най-високия ѝ етаж и да се насладят на панорамна гледка. Най-новият рекордьор е виенското колело Ain Dubai. То отвори за посетители на 21 октомври и “Дрийм холидейс” са се погрижили техните групи да са сред първите посетили атракцията.
Нова година обаче е сред най-впечатляващите времена от годината. Тогава мегаполисът добива друг облик и  наистина се превръща в приказка. Най-вълнуващата част от новогодишната програма несъмнено са фойерверките. Дубай подготвя гала вечер по случая и всяка година зарята се нарежда сред най-големите, пищни и красиви в цял свят.  Несъмнено е преживяване един път в живота и не бива да го пропускате!

Гостите могат да имат пълноценна почивка

и без да напускат хотела. В момента комплексите предлагат много възможности за забавления и релакс. Например чадъри и шезлонги на плажа и басейна, анимация, аеробика, танци, многообразни ресторанти, барове и много други. "Дрийм холидейс" са подготвили по-богата развлекателна програма за авантюристите. Туроператорът организира допълнителни дейности в Обединените арабски емирства, за да могат посетителите наистина да се потопят в местната култура. Сред предложенията са: вечеря на арабска галера, посещение на The View At The Palm - най-добрата панорамна площадка в Дубай, сафари в пустинята с включено барбекю, комбинирано посещение на Miracle Garden и Global Village, обяд с 3-степенно меню в Bread Street Kitchen by Gordon Ramsay, вечеря с 15-степенно меню в Ossiano Restaurant, среща с делфини в хотел "Атлантис" и полет с хеликоптер над града.
Дубай съчетава в себе си всичко необходимо за перфектната почивка. Емирството предлага разнообразие от културни забележителности, красиви плажове, модерни градове и пустинен климат. Несъмнено има по нещо подходящо за всеки. Посетителите могат да изготвят развлекателна програма по свой вкус - дали това ще включва часове под жаркото слънце или обиколка на някои от най-големите молове зависи изцяло от тях.  

Йоана Шомова



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати