Новини Събития

Юстина Вилас разчупва традиционната сватба

   
Юстина Вилас разчупва традиционната сватба

Хора от цял свят избират „Юстина Вилас“ за своя специален ден. Изнесените тържества за този вълшебен ритуал са се превърнали в запазена марка за хотелския комплекс с ресторант към прочутата винарска изба от 2018 година насам. Започнали с първата сватба преди 4 г., комплексът в родопското село Устина, вече е бил домакин на много тържества, като само за сезон 2021 са организирани 27 сватбени събития. „Имаме и 23 потвърдени резервации за сезон 2022 към днешна дата“, коментира Сийка Пепеланова, комплексен управител пред Plovdiv Press. Тя допълни: когато младоженците изберат Юстина за своя специален ден, се доверяват безрезервно на професионализма ни.

Комплексът на „Юстина Вилас“ предлага всичко необходимо за една сватба, работят в тясна връзка с различни специалисти – озвучители, фотографи, декоратори. Екипът на комплекса осигурява контакти, но и следи всичко да е изпълнено, както са описани и договорени условията с бъдещите младоженци. Изнесени ритуали се правят сред виненото шатото, както и в хотелския комплекс, а екипът на „Юстина Вилас“ осигурява различни локации, от които да се „открадне“ булката по стар български обичай. Предлага се настаняване и съдействие за превозване на гостите със собствен транспорт  между двете дестинации. Политиката на „Юстина Вилас“ за обгрижване и осигуряване на комфорт на клинетите, подтикна младоженци от  Великобритания, САЩ, Испания, Германия да изберат за своя специален ден именно „Юстина“.  Самата атмосфера дори тази година „отключи“ любовна смелост на някои господа да се престрашат да предложат брак на своите половинки, именно там на място.

Огнено шоу, спектакъл на кокили, с коктейли, с гайди, известни изпълнители и танцови формации бяха само част от допълнителните атракции на сватбените тържества. Амбицията на екипа да изпълни всички желания на двойките, се простира чак до подсигуряване на присъствие на лами „Алпака“, които са хит в Америка. А защо не и в Юстина. От началото до самия край на събитието виното на Вила Юстина върви ръка за ръка с любовта на двойките.  А хубавото вино, съчетано и с вкусна храна от фермерски продукти, приготвена на място, създава пълна симфония от вкусове. Изборът на меню е придружено и с консултация със специалистите на винарската изба по повод вината за събитието. „За блюдата използваме наши меса, произведени в двете ни стопанства – рибовъдното за есетра и пъстърва и фермата за южноафрикански кози „Боер“. Не разчитаме на външен кетъринг“, обясни Пепеланова.

За най-малките гости на тържествата има и детски кът. Цялото внимание, което влага към клиентите си, екипът на „Юстина Вилас“, носи на комплекса множество благодарствени писма. Една от двойките е дарила сума, в знак на благодарност, с която да оставят част от любовта си на това място, под формата на дървена люлка за влюбени.

Да сключиш брак с изнесен ритуал в родопското село Устина, носи и друго удоволствие – да танцуваш на фона на лозови масиви, а музиката не смущава никого, както би било в градски условия. Обстановка, която спира дъха и пренеся гостите в Тоскана.



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати