Хотели

Първият хотел на филмовото студио Warner Bros отвори в Абу Даби

   
Първият хотел на филмовото студио Warner Bros отвори в Абу Даби

В четвъртък хотелът на остров Яс беше домакин на екстравагантно откриване с Бъгс Бъни, Дафи Дък, Батмобил и др. Елегантният петзвезден хотел е изпълнен с мотиви от филми и телевизионни предавания на „Warner Bro“, като "Хари Потър", "Западен свят", "Супермен", "Магьосникът от Оз", "Looney Tunes" и много други. Прочутият фонтан от началните надписи на "Приятели" пък се намира пред входа на хотела и посреща посетителите още с пристигането им. Той бе осветен за първи път в четвъртък.

Памела Лифорд, ръководител на глобалните марки и преживявания на WarnerMedia, каза на гостите, че всеки, който се настани, ще си припомни героите на „Warner Bros“ през годините. "От Батман до Бъгс Бъни, от Казабланка до Моника, Рейчъл, Фийби, Джоуи, Рос и Чандлър, как бихте могли да забравите? "Уорнър Брос" продължава да е известен с невероятните си разкази, а нашите герои вдъхновяват и разсмиват хората, разплакваме ги и разказваме красиви истории и, както би казал Тед Ласо, ние също така караме хората да вярват." Гостите, които се настаняват в хотела, могат да се насладят на уникални забавления, включително високи дигитални колони във фоайето, които показват въртящо се съдържание, създадено от „Warner Bros“, и музей със спираловидно стълбище, пълен с филмов реквизит, снимки от кастинги и други, подбрани от почти 100-годишните архиви на студиото. Интерактивният роял във фоайето е реплика на самосвирещия роял в "Западен свят", а скулптура на купчина багаж на главния вход показва куфари, принадлежащи на заветните герои на „Warner Bros“ Туити, Жената чудо и Брус Уейн. Както се очаква, хотелът има много предложения и за децата, включително детски клуб, снабден с "киносалон" с миниатюрни шезлонги, чадъри и екран в стил кино на открито. Децата могат също така да се обадят на любимите си герои от Looney Tunes от стаите си и да чакат Бъгс Бъни или Дафи Дък да им донесат мляко и бисквитки. Част от колекцията Curio на Hilton, всички стаи на шестетажния хотел са тематични, като гостите могат да спят в стаи The Vault, в които има рядко срещани сувенири; стаи Script to Screen, в които са показани известни филми и телевизионни предавания през годините; или апартаменти Artist Confidential, в които са представени таланти зад и пред камерите.

Всяка стая е изпълнена с още сувенири от „Warner Bros“ с рамкирани страници от сценарии на филми като "Великият Гетсби" и "Роди се звезда"; класически афиши и плакати от предавания и филми; както и комикси. Хотелът с 257 стаи се намира само на няколко крачки от „Warner Bros World Abu Dhabi“, а гостите, отседнали в него, получават безплатни билети за тематичния парк. На покрива на хотела има искрящ басейн с шезлонги във водата, от който се открива 360º гледка към острова, Арабския залив и целия град. Има също така СПА център, фитнес център и семеен басейн, в който се намира бар „The Matinee“. Темата на „Warner Bros“ продължава и в заведенията за хранене на хотела. Има целодневен ресторант „Sidekicks“, който е с цветен декор и произведения на изкуството от класическите американски анимационни филми от 60-те години „Wacky Races“ и „Yogi Bea“. На долния етаж във фоайето „The Director's Club“ е шикозен стекхаус, който предлага добра възможност за вечеря.



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати