Новини Събития

Ледена пързалка ще има в курорта Цигов чарк до язовир Батак

   
Ледена пързалка ще има в курорта Цигов чарк до язовир Батак

Ледена пързалка, разположена на брега на язовир “Батак“,  ще е новата атракция в планинския курортен комплекс Цигов чарк. Наред с лов, риболов, планински преходи, колоездене, разходка с лодка и др., гостите на курорта ще имат възможност да се забавляват и с кънки на лед още тази събота. Тогава е официалното откриване, което ще бъде край механа „Острова”, където ще бъде отслужен водосвет, ще има много забава и изненади за най-малките.

Пързалката с площ 100 кв.м. е произведена и доставена от най-големия европейски производител, гарантиращ високо качество на синтетичния лед. Тя ще работи целогодишно, на разположение са и кънки под наем, както и всякакво необходимо оборудване.

Планинският курорт Цигов чарк се радва на добра посещаемост и през лятото, и през зимата, където работи и ски-влек в близост до базата на някогашната Главна прокуратура и „перлата“ в курорта-бившия хотел на Министерството на външната търговия от соцвреме. Най-чести гости са младежи, но има летовници и от средна възраст, които предпочитат родопския курорт заради чистия въздух.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати