Оферти

Посрещнете новата 2022 година в Сокобаня 3 нощувки със закуски, обяди и вечери

   
Посрещнете новата 2022 година в Сокобаня 3 нощувки със закуски, обяди и вечери

"Джуанна травел" представя Сокобаня в Сърбия за нова година

Цена от339лв

ЗАПИТВАНЕ
 
Продължителност: 4 дни / 3 нощувки
 
дата: 30.12. 
Соко баня - градът, който пази магията за вечна младост, градът, който дарява с любов, градът който те кара да се чувстваш специален…различен…боготворен….Тук в този град времето е спряло, природата е останала непокътната….градът се е сгушил измежду планините Rtanj, Ozren и Bukovic. Казват, че "Тук идваш стар, и си отиваш млад".... определено идваме изморени, но си тръгваме отпочинали, свежи и заредени с много енергия и позитивни впечатления..... Соко баня освен термалните извори, въздухът също е благоприятен за лечение и профилактика при бронхиални астми и хроничен бронхит. Старият град пази своята историята от средновековието от времето на Княз Милош.

ПЪРВИ ДЕН – 30.12.2021 г.
Отпътуване от София от паркинга на автогара „Сердика” в 07:30 часа. Пристигане в Сокобаня около обяд. Настаняване в къщи за гости в близост до центъра на града или хотел "MB STORY", според избрания вариант за настаняване - обяд в ресторанта на къща за гости „Вила Палма“, намираща се на около 300м. от най - отдалечената къща или в ресторанта на хотел "MB STORY". Свободно време за почивка или посещение на центъра и запознаване с историята му. Вечеря в ресторанта на „Вила Палма” с жива музика и неограничени алкохолни и безалкохолни напитки местно производство или в ресторанта на хотел "MB STORY", по меню без включена консумация на напитки. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН – 31.12.2021 г.
Закуска. В 11:00 часа разходка с наш водач, по пътечките край река Моравица до едно от най-известните местности за излети – Лептерия, посещение на черквичката Пресвета Богородица и природния феномен „Богородица в стената”, всичко това в подножието на крепоста Сокоград. Връщане в центъра на града и обяд в ресторанта на къща за гости „Вила Палма“ или в в ресторанта на хотел "MB STORY". След обяд свободно време за подготовка за новогодишната вечер или посещение на СПА комплекс "Соко Терме", намиращ се на около 500м., от къщата и на 2 км. от хотела. Празнична новогодишна вечеря в ресторанта на къща за гости „Вила Палма“ или в ресторанта на хотел "MB STORY", с неограничено количество алкохолни и безалкохолни напитки местно производство. За вашето веселие ще се погрижат оркестърите на „Вила Палма” и хотел "MB STORY", които ще ви държат на крак до късно през нощта. В полунощ ще си пожелаем - ЧЕСТИТА НОВА 2022 ГОДИНА, със шампанско в ръка и наздравица! Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН – 01.01.2022 г.
Късна закуска. По желание посещение на СПА комплекс "Соко Терме". Връщане в къщите за гости или в хотела и обяд в ресторанта на "Вила Палма" или в ресторанта на хотел "MB STORY". След обяд свободно време за почивка и разходка или повторно посещение на СПА комплекс "Соко Терме". Вечеря "Реприз" (повторка на новогодишната вечер) в ресторанта на „Вила Палма” или в ресторанта на хотел "MB STORY" с жива музика и неограничени алкохолни и безалкохолни напитки местно производство. Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН – 02.01.2022 г.
Закуска. Около 13:00 часа отпътуване за България. Посещение на известния пиротски пазар, където можете да си закупите много „истински“ (екологично чисти) продукти, като сирене, каймак (традиционен сръбски продукт, приличащ на масло), яйца и други, както и пресни плодове и зеленчуци. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.


Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати