Новини Събития Хотели

Хотелската Виктория груп направи звездно коледно парти в Маринела София

   
Хотелската Виктория груп направи звездно коледно парти в Маринела София

Една от най-големите хотелски компании у нас – „Виктория груп“, направи звездно коледно парти за своите служители и приятели в петзвездния си хотел „Маринела София“. В групата влизат още ваканционно селище „Елените“, хотел “Чайка бийч“ в Слънчев бряг, хотел „Хасиенда бийч“ в Созопол и туроператорска фирма. Собствениците Маринела и Ветко Арабаджиеви организират традиционно първото коледно парти в столицата в края на ноември, но заради пандемията миналата година не се състоя. По този начин те отбелязват пищно и годишнината от основаването на групата.

Маринела Арабаджиева беше в шикозен червен тоалет

Над 100 служители, приятели и известни личности уважиха събитието тази година. На сцената излязоха едни от най-големите български звезди - Криско, Нели Петкова, Галена, Тони Стораро и Фики, който представи репортоар и с известни поп песни. Зала „София“ беше 3D украсена със сипещ се сняг, камина, коледни играчки и много топлина. Специален гост беше посланикът на Южна Корея у нас Н.П. Ли Хо-шик.

Галена и Криско на сцената

Генералният мениджър на „Маринела София“ Калоян Николов отбеляза, че туристическият бизнес очаква по-голямо възстановяване през следващата година. Хотелът ще посрещне най-големите коледни партита на фирмите у нас. За Нова година организира страхотни програми в своите 4 конферентни и бални зали, както и в клуб „Мегами“, в които ще има над 2500 гости. Хотел „Маринела София“ ще бъде най-големият коледен и новогодишен център на забавленията в столицата, посочи Николов.

Петзвездният хотел „Маринела София“ е една от най-емблематичните сгради в столицата и на светския живот в България. Несъмнено е перла на София. Хотелът е известен с уникалния си японски стил, архитектура и множеството мероприятия, които организира. Разположен на повече от 30 000 квадратни метра, хотел „Маринела“ предлага различен начин на живот, концентриран около уелнес, комфорт и качествено обслужване. Гостите могат да се насладят на голям брой и разнообразни дейности и услуги, без да напускат границите му.

В „Маринела“ освен безкомпромисна сигурност, ще откриете и най-актуалните ресторанти в България под един покрив. Всеки любител може да се поглези в някой от осемте барa и ресторанта на територията на хотела. Там може да откриете и любимия на столичани нощен клуб “Мегами” с нови и вълнуващи изненади и още по-богата програма.

Хотелът също така е домакин на много културни събития. В програмата му са включени множество важни обществени мероприятия в града, които привличат гости, знаменитости и медии отново и отново. Хитът несъмнено са годишните балове, но „Маринела“ е дом и на много благотворителни срещи, чествания по повод на кампании, модни ревюта, представяния на книги, сбирки на дамски клуб и изложби.

Мирослав Иванов



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати