Хотели

Хотел Парадайз бийч Резиденс е най-добрият петзвезден резиденс хотел на 2021 г.

   
Хотел Парадайз бийч Резиденс е най-добрият петзвезден резиденс хотел на 2021 г.

Парадайз Бийч е разположен в живописен залив „Робинзон“ след курорта Свети Влас, осигурява спокойствие и уединение и същевременно е съвсем близо до нощния живот и атракциите на Слънчев бряг. Намира се на 8 километра североизточно от Слънчев бряг и на 30 километра от летище Бургас. Прекрасен плаж с фин златист пясък, кристално чистото море в съчетание със свеж горски въздух превръщат комплекса в едно изключително място за здравословна и релаксираща семейна почивка.

Комплексът е разположен върху площ от 40 000 кв.м и се състои от няколко сгради, обединени в елегантен ансамбъл. Стилни и уютни, всички стаи и апартаменти разполагат с тераси с прекрасен изглед към морето или към парка. Атракция за гостите са панорамните асансьори, които отвеждат направо на пясъчния плаж. Комплексът предлага 227 стаи и 92 апартамента, които са напълно реновирани и модернизирани. Всички са елегантно и комфортно обзаведени с климатик, телевизор, интернет, директен телефон, сейф и просторни тераси. В банята има душ кабини и сешоар, телефон.

На разположение на гостите са основен панорамен ресторант с тераси над плажа, панорамен лоби бар с невероятна гледка към морето, бар до басейна, снек бар, бар Боулинг, басейн с размери 800 кв. м с обособена детска секция с преливник към него и защитен парапет, безплатни шезлонги и чадъри на терасите около басейна, разположени в близост до плажа, боулинг и игрална зала (боулинг, билярд, снукър, дартс, плейстейшън, аркадни игри, въздушен хокей и др.), ралакс център (масаж, фитнес, сауна, парна баня, солна стая, релакс зона), детска площадка на открито с пързалки и клатушки за най – малките гости на хотела.

За доброто настроение на гостите се грижи екип от професионални аниматори както през деня, така и вечер с развлекателни програми на живо в открития амфитеатър.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати