Хотели

Арте СПА и Парк хотел във Велинград е най-добрият петзвезден спа хотел за 2021 г.

  29.11.2021 18:32  
Арте СПА и Парк хотел във Велинград е най-добрият петзвезден спа хотел за 2021 г.

Арте СПА и Парк хотел е разположен в подножието на гората, сред дивна гледка и уникална природа, в район на бризове с чист въздух и висока йонизация.

Арте СПА и Парк хотел, Велинград разполага с 126 модерно обзаведени помещения за настаняване. От Двойна стая до Президентски Апартамент. Заведенията на територията му ще Ви пленят с неповторима атмосфера, разнообразие от напитки и добра храна. Приготвили са Ви безброй вкусови изненади и предизвикателства, които да пробудят любопитството и в най-изтънчените ценители на кулинарното изкуство. Помислили са и за Вас – последователите на здравословното и биосъобразно хранене. На територията на комплекса ще откриете: Ресторант – Villa Maria, Лоби бар – Moët&Chandon, Уиски барArte.

И най-голямото богатство на хотела разбира се – ARTE SPA. Разполагащ с вътрешна и външна зона и територия от 1500 кв.м, Arte Spa Ви предлага невероятно разнообразие от процедури, с които да се погрижите както за красотата, така и за здравето си.

ARTE Feastival e името на мащабен тридневен празник, организиран от хотела, който получи наградата за най-добро събитие в туризма за 2021 г. в Годишните награди на БХРА. Feastival е игра на думи, съчетаваща английската дума за пир, пиршество заедно с тази за фестивал.

За 2021 г. Arte Feastival e най-голямото събитие в България посрещнало над 9000 души. Единствения по рода си фестивал за всички възрасти, който посреща своите фенове на четири основни сцени, осем обособени зони и над 40 артиста.

Най-добрият хотелски мениджър на 2021 г.  избран и отличен в Годишните награди на БХРА е Анна Божкова, генерален мениджър на Арте СПА и Парк хотел, Велинград. Тя е доказан опит като генерален Мениджър в хоспиталити ииндустрията. Имала е възможността да трупа опит в различните отдели и звена, както и различни по сезонност и локация обекти и хотели. Към настоящия момент е отговорна за управлението на Арте СПА и Парк хотел, Велинград, както и за няколко сезонни летни обекта.