Новини Хотели

Ски комплекс Мальовица обяви правилата за зимния сезон

   
Ски комплекс Мальовица обяви правилата за зимния сезон

От ски комплекс Мальовица обявиха, че прилагат всички противоепидемични мерки, определени за зимните курорти от Министерство на здравеопазването.

Според указанията на здравните власти по време на престоя на територията на лифтовете туристите трябва задължително да покриват своите уста и нос.

"Разписали сме правила, според които ще се извършва дезинфекция по няколко пъти на ден. На видни места сме поставили дезинфектанти на разположение на всички гости на курорт Мальовица," каза Янко Аврамов, представител на курорта.

На видни места на територията на целия комплекс са поставени информационни материали за правилата, които трябва да се спазват.

От Мальовица отбелязаха, че служителите ще следят за спазване на разстояние между групите, които чакат на опашки.

Във всички заведения на територията на ски зоните, както и в двата прилежащи хотела ще се спазват стриктно приетите Указания за функциониране на места за настаняване и заведения за хранене в условията на опасност от заразяване.

От Мальовица напомнят, че са въведени и строги правила за дейността на ски училищата. Групите трябва да са от максимум 10 души, не се допускат лица във видимо нездравословно състояние да участват в спортни дейности.

Не се допуска и смесване или преместване на лица в друга група. При обучение в ски училищата задължително се спазва физическа дистанция между всички присъстващи и се носят защитни маски.

"Тази зима Мальовица ще си остане безопасно място за практикуване на зимни спортове и за отдих в прегръдката на планината, далеч от бетонните ски курорти и градския шум. Карането на ски и сноуборд поддържа вашия тонус и укрепва вашето здраве," каза още Янко Аврамов.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати